• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené klobásky se zelným salátem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tento pokrm je velmi oblíbeným vyprošťovákem po náročné noci, jehož základem jsou šťavnaté grilovací klobásky zapečené v pivním těstíčku z vajec, mléka a mouky. Když jej doplníte salátkem z kysaného zelí, jistě vás postaví na nohy.

Nakládaný hermelín v pivu: Recept na oslavu i k večeři

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 16
      ks grilovací klobásky
    • 0,50
      svazek tymián
    • 3
      ks vejce
    • 150
      ml pivo
    • 150
      ml mléko
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 120
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
  • Salát
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      hrst kopr
    • 3
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájejte na klínky. Zapékací mísu vytřete máslem, rozložte do ní klobásky, mezi ně dejte cibuli a tymián. Mísu vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte15 až 20 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Do mixéru dejte vejce, pivo, mléko, hořčici a mouku, osolte, opepřete a promixujte. Nalijte na klobásky, vraťte do trouby a pečte ještě 30 minut.
3
Zelí slijte, pokrájejte a dejte do mísy. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, kopr nasekejte. Vše přidejte k zelí, přilijte olej a promíchejte. Podávejte s klobáskami.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Polenta s klobásou

Polenta s klobásou

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Pečení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Grilovací klobásky Hladká mouka Kopr Kysané zelí Máslo Mléko Olivový olej Pepř mletý Pivo Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Norská rybí polévka

Norská rybí polévka

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Pečené brambory s anglickou slaninou

Pečené brambory s anglickou slaninou

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Autíčka k snídani

Autíčka k snídani

Špenátovka

Špenátovka

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty,italskou šunkou posypané parmazánem

Špagety s rukolou,sušenými rajčaty…

Švestkové šátečky s povidly

Švestkové šátečky s povidly

Fazole z konzervy

Fazole z konzervy

Doporučujeme

20 minut
Letní bramboračka s rajčaty

Letní bramboračka s rajčaty

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

649
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
155
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
113
Domácí lučina z mléka
Domácí lučina z mléka
104
Domácí kečup
Domácí kečup
24
Fazolková rýže - (nejen) příloha
Fazolková rýže - (nejen)…

Zajímavé články

Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od polévky až po šťavnatý koláč
10 nejlepších receptů z letních rajčat: Od…
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
AHA.cz Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Kordula Stropnická to rozjela u bazénu: Co na tohle řekne Žilková?

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Menstruační plavky už nejsou sci-fi! Prošly naším křtem ohněm?

Ženy.cz Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Mít, nebo nemít dítě? Nerozhodnost se ženám neodpouští

Blesk.cz Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

Mirai Navrátil oslavil 33. narozeniny na Lipně: Na vlnách se svou Sárou!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Pijavice, vůdkyně, hasička konfliktů… Co prozradí den, kdy jste se narodila?

Další doporučené recepty:

Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou
Zapečené krupoto se sýrem a zimní…
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact