• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené klobásky se zelným salátem

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
Zapečené klobásky se zelným salátem
4fotografie
Nahrát fotku
 

Tento pokrm je velmi oblíbeným vyprošťovákem po náročné noci, jehož základem jsou šťavnaté grilovací klobásky zapečené v pivním těstíčku z vajec, mléka a mouky. Když jej doplníte salátkem z kysaného zelí, jistě vás postaví na nohy.

Nakládaný hermelín v pivu: Recept na oslavu i k večeři

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks červená cibule
    • 1
      lžíce máslo
    • 16
      ks grilovací klobásky
    • 0,50
      svazek tymián
    • 3
      ks vejce
    • 150
      ml pivo
    • 150
      ml mléko
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 120
      g hladká mouka
    • sůl
    • pepř mletý
  • Salát
    • 500
      g kysané zelí
    • 1
      ks červená cibule
    • 1
      hrst kopr
    • 3
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cibule nakrájejte na klínky. Zapékací mísu vytřete máslem, rozložte do ní klobásky, mezi ně dejte cibuli a tymián. Mísu vložte do trouby předehřáté na 200 °C a pečte15 až 20 minut.

RADA: Krájení cibule

2
Do mixéru dejte vejce, pivo, mléko, hořčici a mouku, osolte, opepřete a promixujte. Nalijte na klobásky, vraťte do trouby a pečte ještě 30 minut.
3
Zelí slijte, pokrájejte a dejte do mísy. Cibuli nakrájejte na tenké klínky, kopr nasekejte. Vše přidejte k zelí, přilijte olej a promíchejte. Podávejte s klobáskami.

RADA: Jak na domácí kysané zelí?

4
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D.

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Klobásová pomazánka

Klobásová pomazánka

Polenta s klobásou

Polenta s klobásou

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody FOOD
Pečení Mixování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená cibule Dijonská hořčice Grilovací klobásky Hladká mouka Kopr Kysané zelí Máslo Mléko Olivový olej Pepř mletý Pivo Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované steaky

Marinované steaky

Kuře na čtvrtek

Kuře na čtvrtek

Kakaový koláč s tvarohem

Kakaový koláč s tvarohem

Vepřový králík pečený na bylinkách

Vepřový králík pečený na bylinkách

Caesar salát

Caesar salát

Banánovo-čokoládový hřbet

Banánovo-čokoládový hřbet

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Dipy ke grilovanému masu - s kapary

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných vloček

Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…

Kuřecí prsa s pomeranči

Kuřecí prsa s pomeranči

Doporučujeme

35 minut
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

47
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
34
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
AHA.cz Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Kostková, Eben i tanečníci v šoku: Smrt ve StarDance!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Styl Aleny Schillerové: Jaké jsou její zeštíhlující i omlazující triky?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Podivná cesta Evy Holubové: Všude v natáčkách!

Podivná cesta Evy Holubové: Všude v natáčkách!

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Sexy Johnny v Eroskopu odhalí: Co čeká v posteli právě vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby s vejcem a ricottou
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené chleby se sýrem
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kakaové palačinky
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kokosové ovoce
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené kroupy s brambory a žampiony
Zapečené krupoto se sýrem a zimní zeleninou
Zapečené krupoto se sýrem a zimní…
  • Recepty.cz
  • Zapečené klobásky se zelným salátem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact