Na olej dáme pokrájenou cibulku a necháme ji smažit dozlatova. Pak přidáme na kostky nakrájené hlavičky hub, přidáme vegetu a rozetřený česnek, pepř, adžiku a za stálého míchání necháme dusit, bez přidání vody asi 10-15 minut.
2
Odstavíme z plotny a přidáme, pokud to půjde, na kostičky nakrájený Hermelín. Pokud nepůjde, tak ho vidličkou rozmačkáme. Pořádně promícháme, sýr se začne rozpouštět, rozkvedláme vejce a přidáme do hub.
3
Řádně promícháme a dáme do trouby zapéct na 200 °C na 20 minut, nebo až se udělá taková kůrčička, záleží na troubě.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Jana H.
|12. 10. 2006 16:58
Věrko, koření si dejte jaké Vám vyhovuje. Adžika není podmínka, ale já ji dost používám.Můžete třeba dát grilovací nebo nějaké jiné.Zdravím. Pro Terzu Jarčuškovou - bude foto, zapomněla jsem ho poslat. Ať chutná.Jana H.