• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé se zeleninou

autor: Geeog
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 62
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé se zeleninou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • rybí file
    • červená paprika
    • rajčata
    • brambory
    • slunečnicový olej
    • máslo
    • smetana
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý nebo chilli
    • omáčka Zapékací

Postup přípravy receptu

1
Brambory oloupeme a syrové nakrájíme na plátky. Zeleninu očistíme a nakrájíme na proužky. Zapékací mísu vymažeme olejem a klademe vrstvu brambor, kterou osolíme, okmínujeme a opeříme. Na ně poklademe filé, které též osolíme. Na vrch dáme nakrájené papriky a rajčata a přikryjeme opět brambory, které opět posolíme a okmínujeme. Na vrch klademe lístečky másla a potřeme zapékací omáčkou.
2
Pečeme v troubě zvolna asi 45 minut. 10 minut před dokončením přidáme smetanu dle množství.
3
<BR>Na jednu porci cca 200 g filé, 200 g brambor, jednu papriku, jedno rajče. Ostatní suroviny podle chuti.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé po cikánsku

Zapečené filé po cikánsku

Filé zapečené se zakysanou smetanou

Filé zapečené se zakysanou smetanou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Franta | 29. 7. 2014 16:14

    Tak jsem to vyzkoušel, udělal jsem dvě vrstvy, smetanu jsem nedal, ale zalil jsem to nakonec vajíčkama a je to dobrý....

  • Anonym | 18. 11. 2007 21:12

    Vzkaz pro Jájinu, jsme v kategorii POKRMY Z RYB tak nevím proč se zmiňujete o receptu z jiné kategorie? To sem vůbec nepatří!

  • Jájina | 21. 10. 2007 14:12

    Já dělám jinou verzi, protože nemáme rádi ryby. Místo ryb dám kuřecí nebo vepřové maso/rychle opečené na tuku na pánvi/a ještě pokladu anglickou slaninou. A bez zeleniny.Je lepší zeleninový salát. Takové recepty v zapékací míse mám ráda, protože je to snadný, rychlý recept, který můžete připravit ráno a je celé dopoledne uklizeno.

  • dearali | 1. 10. 2007 16:35

    zapekaci omacka se da koupit v obchode, je to podlevaci stava na maso, baleno v plechovce.

  • Marcel | 18. 8. 2006 09:46

    To tím asi myslí, to, co se ze všeho vypeče, tak to dole nabrat a tím polévat ..

  • Anonym | 6. 5. 2005 22:38

    I pro mne je zapékací omáčka neznámý pojem.Může autor blíže specifikovat? Děkuji.Nebo je to snad bešamel?

  • Iva Čermáková | 6. 5. 2005 09:21

    Nevím, co je zapékací omáčka.

  • marcela slamdeckova | 6. 5. 2005 01:42

    Take jsem nikdy neslysela o zapekaci omacce...?

  • Ani | 5. 5. 2005 11:56

    Jaká je to zapékací omáčka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Červená paprika Kmín Máslo Omáčka Pepř mletý Rajčata Rybí file Slunečnicový olej Smetana Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pizza

Pizza

Quiche

Quiche

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Roštěnky se smetanovou omáčkou

Domací houstičky

Domací houstičky

Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle

Báječné ovocné koláčky - snadno a…

Jerky - sušené maso

Jerky - sušené maso

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Pikantní jogurtové filé

Pikantní jogurtové filé

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

39
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
19
Měsíční krajina (nejen) z remosky - dort / řezy
Měsíční krajina (nejen)…
16
Americké lívance
Americké lívance
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Když leoparda střídá kráva: Zvířecí vzory jako megahit podzimu!

Ženy.cz Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Toxická útěcha: Co neříkat kamarádce, když se vám svěřuje

Blesk.cz Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

Lukáš Hejlík překvapil: Proč odmítl Zrádce?!

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Zapečené filé se zeleninou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact