Tak jsem to vyzkoušel, udělal jsem dvě vrstvy, smetanu jsem nedal, ale zalil jsem to nakonec vajíčkama a je to dobrý....
Vzkaz pro Jájinu, jsme v kategorii POKRMY Z RYB tak nevím proč se zmiňujete o receptu z jiné kategorie? To sem vůbec nepatří!
Já dělám jinou verzi, protože nemáme rádi ryby. Místo ryb dám kuřecí nebo vepřové maso/rychle opečené na tuku na pánvi/a ještě pokladu anglickou slaninou. A bez zeleniny.Je lepší zeleninový salát. Takové recepty v zapékací míse mám ráda, protože je to snadný, rychlý recept, který můžete připravit ráno a je celé dopoledne uklizeno.
zapekaci omacka se da koupit v obchode, je to podlevaci stava na maso, baleno v plechovce.
To tím asi myslí, to, co se ze všeho vypeče, tak to dole nabrat a tím polévat ..
I pro mne je zapékací omáčka neznámý pojem.Může autor blíže specifikovat? Děkuji.Nebo je to snad bešamel?
Nevím, co je zapékací omáčka.
Take jsem nikdy neslysela o zapekaci omacce...?
Jaká je to zapékací omáčka?