• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 125
      ml smetana
    • 1
      sklenice cikánská omáčka
    • 5
      lžíce eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:30

    Taky chválím :-)

  • MartikK
    MartikK | 22. 10. 2011 14:15

    Výborná rychlovka. Měli jsme k obědu s bramborem a moc jsme si pochutnali.

  • Akire1
    Akire1 | 10. 10. 2011 18:28

    Téměř bezpracný rychlý oběd.Jako přílohu jsem uvařila těstoviny

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:18

    Místo filé jsem sice použila pangase,ale pochutnali jsme si všichni.Dávám 1.

  • Jarka Mastilová | 1. 11. 2008 10:07

    Nebylo to jen moc dobré,ale i jednoduché a rychlé,proto za 1

  • Kamca | 18. 4. 2006 17:42

    Moc velika namka, dnes to jdu varit uz podruhe.

  • Kuchařka on-line | 6. 1. 2006 12:57

    Viz. recept Cikánská omáčka.

  • Bronislava Laznicky | 6. 1. 2006 12:34

    Prosim o recept na Cikanskou omacku. Rada bych tento recept vyzkousela, ale bydlim ve Svycarsku a tady se Cikanska omacka neprodava!

  • Vlasta | 3. 10. 2005 11:10

    Je to velice rychlé a chutné, příjemná změna jak udělat rybí filé nebo i jinou rybu, nemusí to být nakrájené. V receptu je uvedeno smetanu našlehat, takže jsem ji ušlehala a myslím, že se nic nezkazí ať je našlehaná nebo nikoliv, může být také více sýra. Jednoznačně dávám za jedna.

  • Lucia Porošinová | 1. 10. 2005 15:45

    Bolo to chutne, jednoduche a rychle!

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2005 20:11

    Smetana se jen SMÍCHÁ s cikánskou omáčkou.

  • Kateřina R. | 10. 8. 2005 08:52

    Takže- 'našleháme' nebo 'jen smícháme'???????

  • Lada Kovářová | 21. 2. 2005 10:43

    Smetana se jen smíchá s cikánskou omáčkou.

  • Anonym | 21. 2. 2005 10:41

    Mám dotaz: ta smetana se má ušlehat do tuha nebo jenom smíchat s cikánskou omáčkou? Děkuji za odpověď, Jana

  • Kuchařka on-line | 15. 1. 2005 16:23

    Odkaz na recept na cikánskou omáčku doma připravenou je zde v komentářích jako třetí příspěvek. Cikánská omáčka se dá koupit jako hotová omáčka (ve skle, najdete ji někde u hotových omáček nebo těstovin) v každém dobře zásobeném obchodě.

  • marie krejzarova | 15. 1. 2005 16:02

    Jelikož jsem nikde nezjistila co je cikánská omáčka upravila jsem si recept tak trochu podle sebe.Do smetany jsem zamíchala trochu pálivé papriky,dábelského koření a gyrosu.Bylo to též výborné.Ale i přez to bych chtěla vědět co je to ta cikánská omáčka,nebo kde se alespon koupí.Díky kdo mi poradí.

  • Dana | 2. 10. 2004 20:46

    Je to skutečně velmi dobré. Ale posypala jsem file lehce kořením na ryby a chce to trochu přisolit. Byl to velký ohlas a již jsem to dělala čtyřikrát.

  • Kuchařka on-line | 25. 8. 2004 09:36

    Recept na cikánskou omáčku najdete tady http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNIRJNFPD&id_kategorie=JNLQIRH5 nebo zadejte ve vyhledávání výraz "cikánská omáčka"

  • Ruza svedova | 25. 8. 2004 04:56

    Neziji v Cechach. Muzete mi sdelit co cikanskaomacka obsahuje?Recept zni moc zajimave. Dekuji

  • Jarka Petrová | 7. 7. 2004 11:14

    Je to fakt vynikající. Už jsem to dělala kdysi dávno a teď jsem na to dostala chuť a nemohla nikde najít recept. Sláva internetu a hlavně Vašim stránkám!!! Díky a zdravím Jarka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cikánská omáčka Citronová šťáva Eidam sýr Filé z tresky Hladká mouka Máslo Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tvarohové palačinky s čokoládou

Tvarohové palačinky s čokoládou

Prošívaná deka

Prošívaná deka

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Pórková polévka s drožďovými knedlíčky

Kokosová roláda II.

Kokosová roláda II.

Šlehačková roláda III.

Šlehačková roláda III.

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Jak opravit nepovedený dort

Jak opravit nepovedený dort

Spaghetti con polpettini

Spaghetti con polpettini

Pepanovy buřty k pivu

Pepanovy buřty k pivu

Doporučujeme

25 minut
Topinky s pestem, rajčaty a mozzarellou

Topinky s pestem, rajčaty a…

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

100 minut
Jahodové nanuky

Jahodové nanuky

20 minut
Cuketovo-brokolicový krém

Cuketovo-brokolicový krém

15 minut
Domácí zázvorovo-citronová limonáda

Domácí zázvorovo-citronová limonáda

20 minut
Poke bowl s lososem

Poke bowl s lososem

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

60
Dýňová tortila
Dýňová tortila
58
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
45
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
42
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami
37
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…

Zajímavé články

Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni? Tyhle 4 způsoby jsou nejlepší
Jak zamrazit jahody, aby si zachovaly chuť a vůni…
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální vynález na chatu, když udeří letní vedra
Zmrzlina, kterou připravíte jen v sáčku: Geniální…
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než zmrzlina nebo vychlazené pivo?
Jídlo a pití do vedra: Co vás osvěží víc než…
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální do horkého počasí. Tyto připravíte do 30 minut!
Od pondělí do pátku: Studené večeře jsou ideální…
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10 osvědčených receptů, které vytrhnou trn z paty zoufalým maminkám i babičkám
Co uvařit hladovým dětem o prázdninách? 10…
AHA.cz Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Momenty z Bezosovy svatby století: Usměvavá nevěsta, otrávené služebné

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Léto bez puchýřů? Pořiďte si tyto chytré pomocníky podle rad stylistky!

Ženy.cz Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Horko snášíte čtyřikrát jinak. Záleží, v jaké fázi cyklu zrovna jste

Blesk.cz Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

Jak si novopečená paní Bezosová nechala zohyzdit tvářičku: Z krásky je kus plastu!

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Mistrovská čísla 11, 22 a 33: Víme, co prozradí o vašem životě!

Další doporučené recepty:

Zapečené fenykly
Zapečené fenykly
Zapečené filé
Zapečené filé
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené gnocchi s rajčaty
Zapečené gnocchi s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact