• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 125
      ml smetana
    • 1
      sklenice cikánská omáčka
    • 5
      lžíce eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:30

    Taky chválím :-)

  • MartikK
    MartikK | 22. 10. 2011 14:15

    Výborná rychlovka. Měli jsme k obědu s bramborem a moc jsme si pochutnali.

  • Akire1
    Akire1 | 10. 10. 2011 18:28

    Téměř bezpracný rychlý oběd.Jako přílohu jsem uvařila těstoviny

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:18

    Místo filé jsem sice použila pangase,ale pochutnali jsme si všichni.Dávám 1.

  • Jarka Mastilová | 1. 11. 2008 10:07

    Nebylo to jen moc dobré,ale i jednoduché a rychlé,proto za 1

  • Kamca | 18. 4. 2006 17:42

    Moc velika namka, dnes to jdu varit uz podruhe.

  • Kuchařka on-line | 6. 1. 2006 12:57

    Viz. recept Cikánská omáčka.

  • Bronislava Laznicky | 6. 1. 2006 12:34

    Prosim o recept na Cikanskou omacku. Rada bych tento recept vyzkousela, ale bydlim ve Svycarsku a tady se Cikanska omacka neprodava!

  • Vlasta | 3. 10. 2005 11:10

    Je to velice rychlé a chutné, příjemná změna jak udělat rybí filé nebo i jinou rybu, nemusí to být nakrájené. V receptu je uvedeno smetanu našlehat, takže jsem ji ušlehala a myslím, že se nic nezkazí ať je našlehaná nebo nikoliv, může být také více sýra. Jednoznačně dávám za jedna.

  • Lucia Porošinová | 1. 10. 2005 15:45

    Bolo to chutne, jednoduche a rychle!

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2005 20:11

    Smetana se jen SMÍCHÁ s cikánskou omáčkou.

  • Kateřina R. | 10. 8. 2005 08:52

    Takže- 'našleháme' nebo 'jen smícháme'???????

  • Lada Kovářová | 21. 2. 2005 10:43

    Smetana se jen smíchá s cikánskou omáčkou.

  • Anonym | 21. 2. 2005 10:41

    Mám dotaz: ta smetana se má ušlehat do tuha nebo jenom smíchat s cikánskou omáčkou? Děkuji za odpověď, Jana

  • Kuchařka on-line | 15. 1. 2005 16:23

    Odkaz na recept na cikánskou omáčku doma připravenou je zde v komentářích jako třetí příspěvek. Cikánská omáčka se dá koupit jako hotová omáčka (ve skle, najdete ji někde u hotových omáček nebo těstovin) v každém dobře zásobeném obchodě.

  • marie krejzarova | 15. 1. 2005 16:02

    Jelikož jsem nikde nezjistila co je cikánská omáčka upravila jsem si recept tak trochu podle sebe.Do smetany jsem zamíchala trochu pálivé papriky,dábelského koření a gyrosu.Bylo to též výborné.Ale i přez to bych chtěla vědět co je to ta cikánská omáčka,nebo kde se alespon koupí.Díky kdo mi poradí.

  • Dana | 2. 10. 2004 20:46

    Je to skutečně velmi dobré. Ale posypala jsem file lehce kořením na ryby a chce to trochu přisolit. Byl to velký ohlas a již jsem to dělala čtyřikrát.

  • Kuchařka on-line | 25. 8. 2004 09:36

    Recept na cikánskou omáčku najdete tady http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNIRJNFPD&id_kategorie=JNLQIRH5 nebo zadejte ve vyhledávání výraz "cikánská omáčka"

  • Ruza svedova | 25. 8. 2004 04:56

    Neziji v Cechach. Muzete mi sdelit co cikanskaomacka obsahuje?Recept zni moc zajimave. Dekuji

  • Jarka Petrová | 7. 7. 2004 11:14

    Je to fakt vynikající. Už jsem to dělala kdysi dávno a teď jsem na to dostala chuť a nemohla nikde najít recept. Sláva internetu a hlavně Vašim stránkám!!! Díky a zdravím Jarka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cikánská omáčka Citronová šťáva Eidam sýr Filé z tresky Hladká mouka Máslo Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Arabská rýže

Arabská rýže

Rýžové placky

Rýžové placky

Piškotové řezy po padesáté

Piškotové řezy po padesáté

Mrkvový koláč III.

Mrkvový koláč III.

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Bůčková roláda plněná šlehanou sekanou

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Fazolová gulášovka s uzeným masem

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Mleté maso se zeleninou II.

Mleté maso se zeleninou II.

Doporučujeme

40 minut
Masové koule zapečené v rajčatech

Masové koule zapečené v rajčatech

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

30 minut
Smažený bílý chřest

Smažený bílý chřest

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

30 minut
Risotto s chřestem

Risotto s chřestem

80 minut
Koprová omáčka se ztraceným vejcem

Koprová omáčka se ztraceným vejcem

30 minut
Chřestová polévka s pestem

Chřestová polévka s pestem

60 minut
Křehký dort s revení

Křehký dort s revení

Poslední sledované recepty

50
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
42
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
32
Klasické lečo
Klasické lečo
31
Rýžový nákyp s meruňkami
Rýžový nákyp s meruňkami
26
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s drobenkou, tvarohové řezy s jahodami a rychlý banánový koláč
3x moučník na víkend: Rebarborový koláč s…
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho připravit, aby byl dokonalý
Nakládaný sýr je lahůdka! Podrobný návod, jak ho…
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v čem je lepší než ta klasická?
Houbová káva je hitem internetu. Jak chutná a v…
AHA.cz Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Neskutečná proměna Morávkové: Hubne díky melounům!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Na návštěvě u Heidi Janků: Knírač Eda je můj bodyguard do postele!

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Tereza Ramba práskla svatbu: Autorka Zápisníku alkoholičky Duffková se podruhé vdala!

Tereza Ramba práskla svatbu: Autorka Zápisníku alkoholičky Duffková se podruhé vdala!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Alergie podle zvěrokruhu: Co nesnese vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Zapečené fenykly
Zapečené fenykly
Zapečené filé
Zapečené filé
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené gnocchi s rajčaty
Zapečené gnocchi s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact