• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 125
      ml smetana
    • 1
      sklenice cikánská omáčka
    • 5
      lžíce eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:30

    Taky chválím :-)

  • MartikK
    MartikK | 22. 10. 2011 14:15

    Výborná rychlovka. Měli jsme k obědu s bramborem a moc jsme si pochutnali.

  • Akire1
    Akire1 | 10. 10. 2011 18:28

    Téměř bezpracný rychlý oběd.Jako přílohu jsem uvařila těstoviny

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:18

    Místo filé jsem sice použila pangase,ale pochutnali jsme si všichni.Dávám 1.

  • Jarka Mastilová | 1. 11. 2008 10:07

    Nebylo to jen moc dobré,ale i jednoduché a rychlé,proto za 1

  • Kamca | 18. 4. 2006 17:42

    Moc velika namka, dnes to jdu varit uz podruhe.

  • Kuchařka on-line | 6. 1. 2006 12:57

    Viz. recept Cikánská omáčka.

  • Bronislava Laznicky | 6. 1. 2006 12:34

    Prosim o recept na Cikanskou omacku. Rada bych tento recept vyzkousela, ale bydlim ve Svycarsku a tady se Cikanska omacka neprodava!

  • Vlasta | 3. 10. 2005 11:10

    Je to velice rychlé a chutné, příjemná změna jak udělat rybí filé nebo i jinou rybu, nemusí to být nakrájené. V receptu je uvedeno smetanu našlehat, takže jsem ji ušlehala a myslím, že se nic nezkazí ať je našlehaná nebo nikoliv, může být také více sýra. Jednoznačně dávám za jedna.

  • Lucia Porošinová | 1. 10. 2005 15:45

    Bolo to chutne, jednoduche a rychle!

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2005 20:11

    Smetana se jen SMÍCHÁ s cikánskou omáčkou.

  • Kateřina R. | 10. 8. 2005 08:52

    Takže- 'našleháme' nebo 'jen smícháme'???????

  • Lada Kovářová | 21. 2. 2005 10:43

    Smetana se jen smíchá s cikánskou omáčkou.

  • Anonym | 21. 2. 2005 10:41

    Mám dotaz: ta smetana se má ušlehat do tuha nebo jenom smíchat s cikánskou omáčkou? Děkuji za odpověď, Jana

  • Kuchařka on-line | 15. 1. 2005 16:23

    Odkaz na recept na cikánskou omáčku doma připravenou je zde v komentářích jako třetí příspěvek. Cikánská omáčka se dá koupit jako hotová omáčka (ve skle, najdete ji někde u hotových omáček nebo těstovin) v každém dobře zásobeném obchodě.

  • marie krejzarova | 15. 1. 2005 16:02

    Jelikož jsem nikde nezjistila co je cikánská omáčka upravila jsem si recept tak trochu podle sebe.Do smetany jsem zamíchala trochu pálivé papriky,dábelského koření a gyrosu.Bylo to též výborné.Ale i přez to bych chtěla vědět co je to ta cikánská omáčka,nebo kde se alespon koupí.Díky kdo mi poradí.

  • Dana | 2. 10. 2004 20:46

    Je to skutečně velmi dobré. Ale posypala jsem file lehce kořením na ryby a chce to trochu přisolit. Byl to velký ohlas a již jsem to dělala čtyřikrát.

  • Kuchařka on-line | 25. 8. 2004 09:36

    Recept na cikánskou omáčku najdete tady http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNIRJNFPD&id_kategorie=JNLQIRH5 nebo zadejte ve vyhledávání výraz "cikánská omáčka"

  • Ruza svedova | 25. 8. 2004 04:56

    Neziji v Cechach. Muzete mi sdelit co cikanskaomacka obsahuje?Recept zni moc zajimave. Dekuji

  • Jarka Petrová | 7. 7. 2004 11:14

    Je to fakt vynikající. Už jsem to dělala kdysi dávno a teď jsem na to dostala chuť a nemohla nikde najít recept. Sláva internetu a hlavně Vašim stránkám!!! Díky a zdravím Jarka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cikánská omáčka Citronová šťáva Eidam sýr Filé z tresky Hladká mouka Máslo Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Sváteční řezy

Sváteční řezy

Rýžový pilaf

Rýžový pilaf

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Brambory zapečené se špenátem a sýrem

Bábovka kávová

Bábovka kávová

Jogurtová marináda na kuře

Jogurtová marináda na kuře

Sekaná pečeně s paprikou

Sekaná pečeně s paprikou

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Dýňová bábovka - dvoubarevná

Salát z rukoly s lososem

Salát z rukoly s lososem

Kuřecí nudličky v tempuře

Kuřecí nudličky v tempuře

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

30
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Znojemské okurky
Znojemské okurky
21
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
20
Masové špízy s bramborami
Masové špízy s bramborami
20
Holandský řízek a šťouchané brambory
Holandský řízek a…

Zajímavé články

Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii, vytáhněte zbraně ze spíže
Mravenci v kuchyni? Než sáhnete po chemii,…
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto jídlech se bude rodina olizovat až za ušima
15 originálních receptů na chalupu: Po těchto…
AHA.cz Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Katy Perry a Orlando Bloom po rozchodu: Rodinná dovolená!

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Jitka Čvančarová ve Varech: Jaké róby vynesla v minulých letech? Tyhle šokovaly i sklízely obdiv!

Ženy.cz Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Je vám víc než 40 a nezvedáte činky? Tak zvedněte zadek, než bude pozdě!

Blesk.cz ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

ONLINE: Karlovy Vary ve varu! Večírky a nekonečná zábava

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

6 znamení zvěrokruhu, která vždy poznají, že lžete! A ještě vás v tom nechají

Další doporučené recepty:

Zapečené fenykly
Zapečené fenykly
Zapečené filé
Zapečené filé
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené gnocchi s rajčaty
Zapečené gnocchi s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact