• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené filé po cikánsku

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 17
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené filé po cikánsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 600
      g filé z tresky
    • citronová šťáva
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 125
      ml smetana
    • 1
      sklenice cikánská omáčka
    • 5
      lžíce eidam sýr

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní nakrájené filé. Troubu předehřejeme na 225 °C. Smetanu našleháme a opatrně do ní vmícháme hotovou cikánskou omáčku. Směsí přelijeme kousky ryby a vše uhladíme. Pokrm posypeme sýrem a pečeme v troubě zhruba 20 minut. Nakonec můžeme posypat nasekaným koprem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Filé po cikánsku

Filé po cikánsku

Králík po cikánsku

Králík po cikánsku

Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanča11
    Hanča11 | 30. 8. 2012 10:30

    Taky chválím :-)

  • MartikK
    MartikK | 22. 10. 2011 14:15

    Výborná rychlovka. Měli jsme k obědu s bramborem a moc jsme si pochutnali.

  • Akire1
    Akire1 | 10. 10. 2011 18:28

    Téměř bezpracný rychlý oběd.Jako přílohu jsem uvařila těstoviny

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Lucie Zellerova | 31. 12. 2009 21:08

    Použila jsem pangase a moc si pochutnal i náš mlsný syn. Jednoduché a rychlé. Hodnotím 1

  • Marie Šindelová | 29. 5. 2009 09:18

    Místo filé jsem sice použila pangase,ale pochutnali jsme si všichni.Dávám 1.

  • Jarka Mastilová | 1. 11. 2008 10:07

    Nebylo to jen moc dobré,ale i jednoduché a rychlé,proto za 1

  • Kamca | 18. 4. 2006 17:42

    Moc velika namka, dnes to jdu varit uz podruhe.

  • Kuchařka on-line | 6. 1. 2006 12:57

    Viz. recept Cikánská omáčka.

  • Bronislava Laznicky | 6. 1. 2006 12:34

    Prosim o recept na Cikanskou omacku. Rada bych tento recept vyzkousela, ale bydlim ve Svycarsku a tady se Cikanska omacka neprodava!

  • Vlasta | 3. 10. 2005 11:10

    Je to velice rychlé a chutné, příjemná změna jak udělat rybí filé nebo i jinou rybu, nemusí to být nakrájené. V receptu je uvedeno smetanu našlehat, takže jsem ji ušlehala a myslím, že se nic nezkazí ať je našlehaná nebo nikoliv, může být také více sýra. Jednoznačně dávám za jedna.

  • Lucia Porošinová | 1. 10. 2005 15:45

    Bolo to chutne, jednoduche a rychle!

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2005 20:11

    Smetana se jen SMÍCHÁ s cikánskou omáčkou.

  • Kateřina R. | 10. 8. 2005 08:52

    Takže- 'našleháme' nebo 'jen smícháme'???????

  • Lada Kovářová | 21. 2. 2005 10:43

    Smetana se jen smíchá s cikánskou omáčkou.

  • Anonym | 21. 2. 2005 10:41

    Mám dotaz: ta smetana se má ušlehat do tuha nebo jenom smíchat s cikánskou omáčkou? Děkuji za odpověď, Jana

  • Kuchařka on-line | 15. 1. 2005 16:23

    Odkaz na recept na cikánskou omáčku doma připravenou je zde v komentářích jako třetí příspěvek. Cikánská omáčka se dá koupit jako hotová omáčka (ve skle, najdete ji někde u hotových omáček nebo těstovin) v každém dobře zásobeném obchodě.

  • marie krejzarova | 15. 1. 2005 16:02

    Jelikož jsem nikde nezjistila co je cikánská omáčka upravila jsem si recept tak trochu podle sebe.Do smetany jsem zamíchala trochu pálivé papriky,dábelského koření a gyrosu.Bylo to též výborné.Ale i přez to bych chtěla vědět co je to ta cikánská omáčka,nebo kde se alespon koupí.Díky kdo mi poradí.

  • Dana | 2. 10. 2004 20:46

    Je to skutečně velmi dobré. Ale posypala jsem file lehce kořením na ryby a chce to trochu přisolit. Byl to velký ohlas a již jsem to dělala čtyřikrát.

  • Kuchařka on-line | 25. 8. 2004 09:36

    Recept na cikánskou omáčku najdete tady http://www.recepty.cz/recept.asp?id_receptu=JNIRJNFPD&id_kategorie=JNLQIRH5 nebo zadejte ve vyhledávání výraz "cikánská omáčka"

  • Ruza svedova | 25. 8. 2004 04:56

    Neziji v Cechach. Muzete mi sdelit co cikanskaomacka obsahuje?Recept zni moc zajimave. Dekuji

  • Jarka Petrová | 7. 7. 2004 11:14

    Je to fakt vynikající. Už jsem to dělala kdysi dávno a teď jsem na to dostala chuť a nemohla nikde najít recept. Sláva internetu a hlavně Vašim stránkám!!! Díky a zdravím Jarka

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Vánoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cikánská omáčka Citronová šťáva Eidam sýr Filé z tresky Hladká mouka Máslo Smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kávové slzičky

Kávové slzičky

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Kuřecí prsíčka na kari s česnekem

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Úžasná "roláda" z mletého masa v "srnčím hřbetě"

Úžasná "roláda" z mletého masa v …

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Chlebíčky s vejcem

Chlebíčky s vejcem

Chlebová pečeně

Chlebová pečeně

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Zdravé lívance ze zakysané smetany

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Doporučujeme

30 minut
Barevné jarní závitky se třemi omáčkami

Barevné jarní závitky se třemi…

30 minut
Třešňový kompot

Třešňový kompot

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

Hrnková bublanina s třešněmi

Hrnková bublanina s třešněmi

40 minut
Mexická kuřecí polévka

Mexická kuřecí polévka

30 minut
Těstovinový salát Caprese

Těstovinový salát Caprese

5 minut
Aperol Spritz

Aperol Spritz

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Poslední sledované recepty

43
Dýňová tortila
Dýňová tortila
41
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
41
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
39
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
36
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda

Zajímavé články

Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule? Naučte se ji připravit jako šéfkuchař!
Jaké je tajemství dokonalé karamelizované cibule?…
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou dobrotu vám hvězdy doporučují?
Zmrzliny podle znamení zvěrokruhu: Jakou mraženou…
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější asijské nudle a jak je použít
Rýžové, ramen, skleněné nebo udon: Nejznámější…
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým zjistíte, že je zralý a sladký
Jak poznat dobrý meloun? 6 způsobů, díky kterým…
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v bábovce, zmrzlině nebo s grilovaným masem
Recepty s voňavou levandulí: Vychutnejte si ji v…
AHA.cz Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Proč Marek Brodský prodává tátovu chalupu? Černocká promluvila!

Mimibazar Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Čtení na léto: Hříšný jako Jesse - erotický román, který tě nenechá spát

Dáma.cz Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Tato bunda je ideální na přechodné období: Oblíbila si ji i první dáma! Kde ji už nyní koupíte?

Blesk pro ženy Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Moderátorka Klára Doležalová o svém chrtovi: Zastaví se mi srdce, když Ben běží. Život bez něj si nedokážu představit!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Tereza Maxová: Pomáhá matkám na útěku!

Tereza Maxová: Pomáhá matkám na útěku!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

5 znamení zvěrokruhu, která se nejčastěji rozvádí: Kdo v manželství nevydrží?

Další doporučené recepty:

Zapečené fenykly
Zapečené fenykly
Zapečené filé
Zapečené filé
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filé na špenátě
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené filety s bešamelem
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené flíčky se šunkou
Zapečené gnocchi s rajčaty
Zapečené gnocchi s rajčaty
  • Recepty.cz
  • Zapečené filé po cikánsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact