Nivu pryč, místo vody pivo a laskomina je na světě, proč objevovat kolo? :) Navíc teda jako reprezentativní fotka u receptu s tou rakovinovou kremací navrchu, nevim nevim :D. Ale jinak asi dobrý startovní recept, jak proniknout do tajů kuchyně pro někoho, kdo se v životě odvážil maximálně tak namazat rohlík máslem :).
Autora chválím, ale paní doporučuji zopáknout gramatiku. Husčí kečup? Ach ta zapeklitá čeština. Přeci odvozenina od slova hustý.
Hmm spálené, na tom obrázku :-D
Pokud je to tak, jak říkáte, tak jste to udělal nejlépe, jak jste mohl. :-) Pokud by měl být recept na webu pod jménem Katka Kuželka, musela by se uživatelka přihlásit pod svůj účet a recept vložit sama.
Opravte si chybu v nadpisu "cibilí"
Vkládal jsem první recept. Nechtěl jsem jej vydávat za svůj, když autorkou je Katka Kuželka. Protože jsem nezjistil jak to zařídit, vložil jsem do receptu její jméno. Poraďte, jak to příště mám udělat.
Zapečené buřty s nivou a cibilí
Zapečené buřty s nivou a cibilí
Zapečené buřty s nivou a cibilí
Recepty, které jsou pod hlavičkou "Recepty" nevkládají admini. :-D To vkládají uživatelé, kteří nejsou přihlášení pod svou přezdívku. ;-) Buď tady žádný účet nemají nebo se v tu chvíli zapomněli přihlásit. :-) Hezký páteční den!
Prečo to nepublikujete pod svojim menom?? Treba sa zakrývať za recepty? Myslím, že keď ste aj admini, recepty môžete dávať pod svojim menom. Mne sa to nepáči :-D :-D :-D :-D