Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
šamanka
|31. 8. 2006 10:16
vzhledem k tomu že jsem sehnala pravou brynzu v pražské tržnici Pankrác, tak jdu na to... už se těším na mňamku.
Jiřina
|16. 7. 2006 09:29
Brynza i v Hradci Králové v Tescu
Mirka G.
|11. 7. 2006 22:34
To mixovanie je veľmi rýchle, robievam to vždy takto, aj na zemiakové placky. A zemiaky ostávajú biele, nestihnú očernieť.
Maruš
|11. 7. 2006 13:16
My máme halušky taky moc rádi,nezapekám v troubě,ale opékám na teflon.pánvi.Když nemám brynzu ,tak použiju tavený sýr+trochu smetany,nebo Nivu.Mám recept na těsto s vejci.Ale hlavně mě zaujalo,že se dají brambory i mixovat,to jsem ještě nezkoušela,vždy najemno strouhám.
Yveta
|11. 7. 2006 04:49
Dekuji moc za novy receptik na halusky s bryndzou. Bohuzel ja v miste, kde ziji bryndzu nesezenu, ale rozdrobeny feta syr se syrem typu Lucina trosku nahradi. Tento pokrm velice rada vyzkousim Dekuji moooooc.
luckymili
|9. 7. 2006 11:42
Radko, nevím od kud jseš, ale na Moravě prodává brynzu například Tesco nebo Interspar.
Mirka G.
|7. 7. 2006 18:16
Ja som to najskôr tiež vyskúšala pri ohrievaní halušiek - robím ich veľké množstvo, aby bolo aj neskôr a zohrievala som ich takto. Každému chutili, lebo sú trošku iné, hlavne chrumkavé :-))) zapiecť celú dávku sa mi podarí, keď ich nevarím ako jediné jedlo, ale na obed je niečo iné:-))) Výborné sú s kyslým mliekom
Radka
|7. 7. 2006 09:43
Poraďte mi, prosím, kde sehnat brynzu... Díky moc.
Airan
|4. 7. 2006 16:46
Rada bych to vyzkousela, ale o halusky je u nas velky zajem - nikdy nebudu tak rychla abych je stacila jeste strcit do trouby:-)))