Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
katka k
|17. 8. 2008 16:01
Opravdu výborné. Dělala jsem s vepřovou krkovičkou i s cibulí, jenom broskev a nivu jsem dávala až před dopečením.
Ivona Gaurová
|6. 2. 2008 17:05
perfektni recept, odvazna kombinace cesneku a broskve ale je to fakt super, akorat jsem taky misto masa dala sunku a cibuli jsem nedavala
Lenka Koštelová
|18. 9. 2007 09:34
Výborné, voňavé, chuťově nádherně poladěné! Jen jsem udělala malou změnu, místo masa jsem dala šunku a navíc ještě na povrch plátky Hermelínu, udělá krásnou kůrku. Jednička s hvězdou! :-)
Tomáš Nowak
|11. 3. 2007 13:28
A jak dlouho to mám zapékat??
Renda Piskořová
|24. 7. 2006 17:42
Tak tohle musí být super mňamka,zítra vyzkouším s krůtím masem!