• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory s nivou a broskví

autor: toníček
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory s nivou a broskví
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks vepřové maso
    • brambory
    • cibule
    • česnek
    • broskve
    • smetana
    • 1
      ks sýr niva
    • eidam sýr
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Nejprve vymažemé zapékací mísu tukem, poté do ní vložíme první vrstvu brambor nakrájených na kolečka a tyto posolíme.
2
Poté přidáme nakrájenou cibuli a posypeme strouhaným eidamem.
3
Průběžně poléváme smetanou.
4
Vepřové maso mírně naklepeme, osolíme a opepříme a potřeme drceným (strouhaným) česnekem a pokládáme do mísy.
5
Broskev (broskve) nakrájíme na měsíčky a uděláme z nich vrstvu po celé ploše mísy. Opět zalijeme smetanou.
6
Poslední horní vrstva - musí být po celé ploše - se skládá z nadrobené nivy, kterou můžeme doplnit strouhaným eidamem a opět zalijeme smetanou.
7
Zapékáme v předehřáté troubě na 200 °C dle libosti dlouho.
8
Tip: na poslední půlhodinku nechávám zapékací mísu otevřenou, vrch bude pěkně do zlatova a křupavý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s brokolicí, uzeninou a nivou

Zapečené brambory s brokolicí,…

Salát z mangoldu a broskví s kozím sýrem

Salát z mangoldu a broskví s kozím…

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

Grilovaný tuňák se salátem a broskví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • katka k | 17. 8. 2008 16:01

    Opravdu výborné. Dělala jsem s vepřovou krkovičkou i s cibulí, jenom broskev a nivu jsem dávala až před dopečením.

  • Ivona Gaurová | 6. 2. 2008 17:05

    perfektni recept, odvazna kombinace cesneku a broskve ale je to fakt super, akorat jsem taky misto masa dala sunku a cibuli jsem nedavala

  • Lenka Koštelová | 18. 9. 2007 09:34

    Výborné, voňavé, chuťově nádherně poladěné! Jen jsem udělala malou změnu, místo masa jsem dala šunku a navíc ještě na povrch plátky Hermelínu, udělá krásnou kůrku. Jednička s hvězdou! :-)

  • Tomáš Nowak | 11. 3. 2007 13:28

    A jak dlouho to mám zapékat??

  • Renda Piskořová | 24. 7. 2006 17:42

    Tak tohle musí být super mňamka,zítra vyzkouším s krůtím masem!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Broskve Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Smetana Sůl Sýr Niva Vepřové maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Drobenkový tvarohový dort

Drobenkový tvarohový dort

Jablíčková rychlovka

Jablíčková rychlovka

Zeleninová česnečka s krutony

Zeleninová česnečka s krutony

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Ovocný koláč z pomazánkového másla

Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Plněné papriky ve smetanové omáčce

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Kávový dort s kávovou šlehačkou

Mayská horká čokoláda s chilli

Mayská horká čokoláda s chilli

Uzená polévka s kroupami

Uzená polévka s kroupami

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

47
Chřest ve slanině - smažený, pečený i na gril
Chřest ve slanině -…
24
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Pečené brambory s…
21
Francouzský dresing
Francouzský dresing
17
Zapečená plněná rajčata
Zapečená plněná rajčata
17
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

Vítězka Zrádců Nicole odhalila: Zapálili jsme Křivoklát!

SportRevue.cz 20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

20 fotbalistů, jimž experti věštili zářivou budoucnost. U většiny se tvrdě spletli

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s nivou a broskví
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact