Opravdu mňamózní záležitost !!! :-) :-) :-)
Vařila jsem recept tak, jak je napsaný a je to moc dobrý, dá se to jíst prakticky i studený. Doporučuju a je to nenáročný. :-P
Recept je výborný, ale na to mleté maso pozor. Koupil jsem - já blbec - polotovar v supermarketu a tuk mi lezl i ušima. Takže ruče k řezníkovi, vybrat si polosuché masíčko a nechat umlít. Tuk to pustí i tak, takže při výběru masa buďte opatrní. Krmě vydrží v ledničce i dva tři dny, dá se ohřát v mikrovlnce, takže se množství netřeba bát.
Myslela jsem si, ze to bude suche, ale byla to opravdu mnamka a i bez vajec byly skvele zapecene brambory. Hodnotim za 1.
Použila jsem konzervu Hagis, kromně rajčat jsem přidala ještě kousek žlutí papriky a trochu mražených hub a bylo to super.
Dala jsem to masove smesi rajsky protlak, rajcatka jen sporadicky:), eidam smichala s nivou a bramobory jeste posypala korenim na amer. brambory. Taky mnamka. Diky za inspiraci.
I když jsem tomu po přečtení moc nevěřila, tak tenhle recept mě velmi mile překvapil :-) Je to móóc dobré, ještě jsem přidala k masu sterilované žampiony a opravdu jsme si pochutnali :-)
moje první větší jídlo, kromě čaje a vajíček který vařim, tak doufám že to vyjde, ale zatim to vypadá dobře :)
Díky za dobrý recept, je to MŇAM!!!