• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s masem a smetanou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory s masem a smetanou

autor: ArmstrongGirl
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 531
doba přípravy: 120 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s masem a smetanou
8fotografií
Nahrát fotku
 

Zapečené brambory s masem a smetanou

Suroviny

4 porce
    • 6
      ks brambory větších
    • sůl
    • grilovací koření
    • sýr
    • pepř celý
    • kuřecí maso nebo vepřové
    • smetana na vaření
    • olej
    • 1
      hrst sýr nastrouhaný

Postup přípravy receptu

1
Začneme tím, že si oloupeme brambory a nakrájíme je na plátky. Poté si vymažeme pekáček olejem a větší část brambor do něj naskládáme asi do dvou pater. Každé patro brambor osolíme, opepříme a pro chuť posypeme trochou grilovacího koření.
2
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Plátky dáme na brambory, zakryjeme je zbylými plátky brambor, které opět osolíme, opepříme a posypeme trochou grilovacího koření. Vše zalijeme smetanou. Pekáček přiklopíme a dáme do trouby asi na 170 °C na cca 45 minut (aby bylo maso i brambory hotové).

RADA: Jak vybrat kvalitní maso?

3
Poté ho odklopíme, posypeme strouhaným sýrem a necháme dopéct asi 10-20 minut.

RADA: Vyzkoušejte bramborová jídla

4
Přeji dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené brambory s párky

Zapečené brambory s párky

Zapečené brambory s uzeným

Zapečené brambory s uzeným

Smetanové zapečené brambory

Smetanové zapečené brambory

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • nvjt6
    nvjt6 | 31. 1. 2020 08:23

    Za mě dobré. Jednoduché a rychlé. Vše nandat do pekáče a dát si trouby. Ideální... :P

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Brambory Zapečené Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Přílohy Brambory Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Grilovací koření Kuřecí maso Olej Pepř celý Smetana na vaření Sůl Sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný hermelín II.

Plněný hermelín II.

Borůvkové muffiny

Borůvkové muffiny

Závin z listového těsta s česnekem

Závin z listového těsta s česnekem

Povidlové rohlíčky II

Povidlové rohlíčky II

Smaženky s mladými cuketami

Smaženky s mladými cuketami

Americký hamburger z vyzrálého hovězího

Americký hamburger z vyzrálého…

Medovník z Počernic

Medovník z Počernic

Rychlé fazolové lečo

Rychlé fazolové lečo

Bůček na pivu - pikantní

Bůček na pivu - pikantní

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Prdelačka z jelítka - jíšková
Prdelačka z jelítka -…
14
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
11
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
10
Papriková frittata
Papriková frittata

Zajímavé články

Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
AHA.cz Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Neštěstí herečky Arichtevy: Hledá pomoc po ztrátě miminka!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Báru Polákovou v černé nikdy neuvidíte! Víme, proč ji nenosí a co ji naučila slavná návrhářka!

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Nestoudná Karin Krajčo Babinská: Rochnila se nahá v jídle!

Nestoudná Karin Krajčo Babinská: Rochnila se nahá v jídle!

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy 12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

12 karmických ženských jmen: Která si nesou těžký osud a která otevírají cestu ke štěstí?

Další doporučené recepty:

Zapečené brambory s kuřecím masem a slaninou
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Zapečené brambory s květákem a rajčaty
Zapečené brambory s listovým špenátem a balkánem
Zapečené brambory s listovým špenátem a…
Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty
Zapečené brambory s mletým masem a…
Zapečené brambory s mletým masem podle Michala
Zapečené brambory s mletým masem podle…
Zapečené brambory s mozzarellou a rajčaty
Zapečené brambory s mozzarellou a…
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s masem a smetanou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact