Ráda jsem vyzkoušela bylo to skvělé,chutově vyvážené a hlavně bez masa O:-) !!!
moc dobre papanicko, deti mi taky bastili bez reci
tak snad nebudeš pohoršena:) ale asi to bude vážně jen název výrobku, možná nějaká směs parmezánu.. nevim. ale prodávají ho třeba v bille a je to takový malý červený pytlík, sýr je už nastrouhaný. ale "smrdí" i chutná docela dobře:)
Formaggio da pasta je pro me zatim neznamy pojem :-\ , budu se muset v cervenci "doskolit" (jedem do Ceska <:-) ) :-D
taky jsem použila Formaggio da pasta. sice vlastně netuším, zda je to druh sýra nebo jen nějaká obchodní značka, ale "pravý" parmezan jsem jedla jen jednou, je to už dávno, ale chuť mi přišla celkem podobná.. ale už je to fakt dávno:) Teď jen doufám, že se na zahradě cuketa urodí, protože ji jíme v různých obměnách tak třikrát týdně ;-)
Parmezan jeste muzes nahradit italskym Grana Padano nebo ceskym Gran Moravia. Jsem rada,z e chutnalo ;-)
...brambory a cuketu jsem krájel na plátky, ze sýrů použil Nivu, Hermelín a Formaggio da pasta, jelikož Pasmesán je jaksi zrovna nedostatkové zboží =-O , strouhanku jsem dal čerstvou, pokapal máslem a byla to :-P :-P :-P ...
tak jsem se k tomu dnes konečně dostala:) a opravdu nezklamalo! měla být na dva dny, ale myslím, že večeři už nepřežije:) a to jsem kvůli malému cuketu ani předem neosmahla, dávala pouze obyčejný eidam a parmezánem a kouskem hermelínu posypala až na talíři. měli jsme se salátem a vážně výborné!
Dobrý den, už je opraveno, zabráníte tomu tím, že budete v poznámkách k ingrediencím dělat mezeru po čárce. Mějte hezký den
ta cuketa se dává i s tou slupkou? já ji začala vařit až teď malému a tomu ji vždy oloupu, ale nevim, li je to nutné. ale tohle vypadá moc dobře, tak nám zase obohatím jídelníček.. děkuji:)