• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s brynzou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory s brynzou

autor: J.Tereza
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory s brynzou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg brambory
    • 300
      g bryndza
    • pažitka
    • 100
      g uzená slanina
    • 2,50
      dl zakysaná smetana
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ve slupce uvařené brambory nakrájíme na kolečka. Pekáč vymažeme a vysypeme strouhankou a rozložíme do něj polovinu brambor. Navrch rozdrobíme brynzu, posypeme nakrájenou pažitkou a zakryjeme druhou polovinou brambor.
2
Slaninu nakrájíme na kostky, rozškvaříme a polejeme brambory. Smetanu osolíme, zalejeme brambory a zapečeme v troubě. Podáváme s kyselým mlékem nebo se zeleninovým salátem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečené brambory s brynzou a slaninou

Pečené brambory s brynzou a slaninou

Paprika plněná brynzou

Paprika plněná brynzou

Slaný koláč s brynzou

Slaný koláč s brynzou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Miro | 8. 12. 2006 13:00

    Zní to zajímavě,bryndzu miluju!

  • Tereza Jarčušková | 7. 12. 2006 14:52

    Markétko, zemiaky uvarené v šupke olúpte a potom režete.

  • Markéta | 6. 12. 2006 14:34

    Taky jsem milovník brynzy,takze to v brzke dobe ochutnam. Jen me zajima dotaz,zda-li se to pece ve slupce(myslim ty brambory)?dekuji za Vasi odpoved.MArkéta

  • Tereza Jarčušková | 24. 7. 2006 10:19

    Janinka, zemiaky lúpem, len veľmi skoré zemiaky dobre omyjem a nešúpem.

  • Janinka | 14. 7. 2006 16:16

    Terezko, ty brambory pak oloupete, nebo je zapékáte i se slupkou? Samožřejmě se ptám na brambory v tomto čase, kdy jsou nové, čerstvé a "jedlé". Staré se asi loupat musí :-((

  • Ivana Přikrylová | 5. 7. 2006 00:11

    Paní Terezko, tak to bude paráda. Dík za recept, brynzu přímo miluju (hlavně s haluškama)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny
Přílohy Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Bryndza Pažitka Sůl Uzená slanina Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Gurmánské smažené řízky

Gurmánské smažené řízky

Těstoviny s kuřetem a špenátem

Těstoviny s kuřetem a špenátem

"Low Temperature" - Roastbeef

"Low Temperature" - Roastbeef

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Zeleninové těstoviny - bezmasé

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Bábovka s jablky a šlehačkou

Bábovka s jablky a šlehačkou

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Kysané zelí ve sklenicích + salát

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Kuřecí stehna v rajčatové marinádě

Doporučujeme

20 minut
Salát s quinoou a sýrem halloumi

Salát s quinoou a sýrem halloumi

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

40 minut
Havajské kuře huli huli

Havajské kuře huli huli

Poslední sledované recepty

39
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
37
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
35
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
33
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
31
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…

Zajímavé články

4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
4 tipy, jak rychle vypeckovat třešně
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí nutriční terapeutka Lada Nosková
Máte neustálé chutě na sladké? Co s nimi, poradí…
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník: Vsaďte na jednoduchý třešňový kompot!
Zavařování třešní, které zvládne i začátečník:…
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra, kuře, ryby i steak
Marinády na gril 7x jinak: Využijete je na žebra,…
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě pochutnáte!
10 třešňových dezertů, na kterých si určitě…
AHA.cz Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Adamcová poslala režiséra k moři: Šokující zprávy z Egypta!

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Módní peklo: Režisérka Eva Toulová nepřestává šokovat svými bizarními modely

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

Soud syna Jana Krause Adama: Znásilnění? Nikol si vše vymyslela! Co dál zaznělo?

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

Prokletý pátek třináctého: Proč z něj máme strach a přináší opravdu smůlu?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory s brynzou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact