Kuřecí řízek po švýcarsku
Smažená krupicová kaše po švýcarsku
"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!
bilo to moc k chuty
Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.
Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.
Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!
peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova
Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace
Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?
Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1
Moc dobré a chutnéSkvělé
nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť
To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!
Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))
Koprová kulajda
Těstovinový salát s tofu
Bramborový kuba
Pomazánka na jednohubky
Gnocchi jako halušky
Jitrnice se zelím, bramborem a…
Gratinované brambory s hořčicí
Kološvárské zelí z remosky
Cibulové kroužky
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak