• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory po švýcarsku

autor: SIMONA
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g uzené maso krkovice
    • 0,75
      kg brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
2
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
3
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Pejchová | 9. 5. 2008 10:38

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  • tibor mesany | 3. 7. 2007 17:41

    bilo to moc k chuty

  • pavča | 8. 6. 2007 08:45

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  • Martina S. | 2. 3. 2007 17:27

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  • Jana | 6. 3. 2006 19:02

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 2. 3. 2006 18:46

    peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova

  • Zdena Bencová | 28. 2. 2006 21:49

    Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace

  • Anonym | 28. 2. 2006 21:28

    Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?

  • Eva Furianová | 27. 2. 2006 23:57

    Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1

  • Aneta Urbanová | 27. 2. 2006 19:59

    Moc dobré a chutnéSkvělé

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 27. 2. 2006 17:50

    nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť

  • Lenka Zavřelová | 27. 2. 2006 17:26

    To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!

  • Jana Hluchníková | 27. 2. 2006 10:07

    Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Hlávkový míchaný salát s tuňákem

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Pikantní dresing 1 2 3 4 5

Africká lilková pomazánka

Africká lilková pomazánka

Houby na kyselo bez zavařování

Houby na kyselo bez zavařování

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Medové-ořechové řezy

Medové-ořechové řezy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

Čočková polévka ze zbylé čočky na kyselo

Čočková polévka ze zbylé čočky na…

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) - kořeněný

Jablečné nebo hruškové pyré (rozvar) …

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

159
Dýňová tortila
Dýňová tortila
80
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
61
Švestková povidla bez míchání
Švestková povidla bez…
41
Hrnková bábovka s olejem
Hrnková bábovka s olejem
39
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Švestkové knedlíky z…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Janda už ani nedoufal: Velká radost z následovníka

Mimibazar Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Román Návrat do zátoky: Ideální kniha pro letní dny. Prožijte příběh plný lásky a romantiky!

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměny účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Zdrcený Brad Pitt (61): Zemřela nejdůležitější žena jeho života!

Zdrcený Brad Pitt (61): Zemřela nejdůležitější žena jeho života!

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz „Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

„Můj muž u porodu prohlásil, že…“ Ženy se podělily o porodní hlášky svých partnerů. A jsou to perly!

Blesk Horoskopy Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo je ze zvěrokruhu největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact