• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory po švýcarsku

autor: SIMONA
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory po švýcarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g uzené maso krkovice
    • 0,75
      kg brambory
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 2
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • česnek
    • 100
      g eidam sýr
    • 1
      ks sádlo na vymazání

Postup přípravy receptu

1
Do vymazaného pekáče poklademe plátky brambor, osolíme, opepříme.
2
Přidáme kolečka cibule, nahrubo nasekaný česnek, uzené na kostky nakrájené, vrstvu strouhaného sýra, končíme vrstvou brambor.
3
Zakryté pečeme asi půl hodiny, poté odkryjeme, zalijeme šlehačkou a dopečeme dozlatova.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí řízek po švýcarsku

Kuřecí řízek po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

Smažená krupicová kaše po švýcarsku

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marie Pejchová | 9. 5. 2008 10:38

    Simčo, naprosto vynikající bašta, díky !!! Dávám za jedna 1 !!!

  • tibor mesany | 3. 7. 2007 17:41

    bilo to moc k chuty

  • pavča | 8. 6. 2007 08:45

    Taky nám všem moooc chutnalo! Je to jednoduché a rychlé, určitě jsem je nedělala naposledy.

  • Martina S. | 2. 3. 2007 17:27

    Bylo to výborné, chutnalo celé rodině - a také úžasně rychlé. Dávám za jedna.

  • Jana | 6. 3. 2006 19:02

    Pani Simono,tak jsem vyzkoušela a davam za 1.Cele rodině moc chutnalo!!!!!

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 2. 3. 2006 18:46

    peceme na 200'C půl hodiny a pak odkryté a zalité šlehačkou ještě další asi pulhodinu prostě dozlatova

  • Zdena Bencová | 28. 2. 2006 21:49

    Dělám něco podobného a je to moc dobrý.Zítra zkusím miluju rychlé recepty.Skvělá kombinace

  • Anonym | 28. 2. 2006 21:28

    Pri jake teplote prosim pecete, ze staci pul hodina?

  • Eva Furianová | 27. 2. 2006 23:57

    Simono, jednoduché rýchle a dobré.-))Dávam 1

  • Aneta Urbanová | 27. 2. 2006 19:59

    Moc dobré a chutnéSkvělé

  • SIMONA VACLAVIKOVA | 27. 2. 2006 17:50

    nesnažte se nahradit uzené nejakým salámem nebo párky nestojí to za to uzené pustí šťávu a dodá chuť

  • Lenka Zavřelová | 27. 2. 2006 17:26

    To zní tedy lákavě a celkem jednoduše, což je moc dobrá kombinace. Zkusím!

  • Jana Hluchníková | 27. 2. 2006 10:07

    Muže to být velka dobrota .Co nejdřiv vyzkoušim.:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory
Pokrmy Z brambor Oběd Večeře Pečení Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Eidam sýr Pepř mletý Sádlo Šlehačka Sůl Uzené maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Blesková vajíčková polévka

Blesková vajíčková polévka

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Zmrzlinové palačinky s lesním ovocem

Tvarohové kobližky

Tvarohové kobližky

Domácí Monte krém

Domácí Monte krém

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Sýrová omáčka s čerstvou bazalkou

Kynutá skořicová bábovka

Kynutá skořicová bábovka

Jednoduchá žampionová směs

Jednoduchá žampionová směs

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cuketová polévka s mátou a hráškem

Cuketová polévka s mátou a hráškem

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

60 minut
Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

Meruňkový koláč s kokosovou drobenkou

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

55 minut
Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Poslední sledované recepty

109
Klasické lečo
Klasické lečo
65
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Cuketová polévka s mátou a hráškem
Cuketová polévka s mátou…
25
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Gyros rýže s kuřecím…
23
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je zdravá, rychlá a stala se hitem sociálních sítí
Snídaně, kterou milovala princezna Diana: Je…
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro nás nezbytná ingredience v něm chybí
Znáte recept na pravé maďarské lečo? Jedna pro…
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5 receptů, které budete milovat
Poctivá česká kuchyně od pondělí do pátku: 5…
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety. Nasladko i naslano!
11 skvělých nápadů, jak zužitkovat cukety.…
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako únik od stresující práce. Dnes si je u ní objednávají i celebrity
Amatérská cukrářka začala dělat huňaté dorty jako…
AHA.cz Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Charlotte Gottová zbořila internet! Fanoušci lapají po dechu

Mimibazar Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Žvýkačky: Co jste o nich možná nevěděli

Dáma.cz Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Toto jsou nejhloupější znamení podle zvěrokruhu: Patříte mezi ně?

Blesk pro ženy StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

StarDance Tour je za dveřmi: Tereza Kostková odhalila, na co je nejvíc zvědavá!

Ženy.cz Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Mít daddy issues je v pohodě. Starší chlapi jsou totiž spicy jako chilli

Blesk.cz Podzimní novinky České televize: Seriál Oktopus se vrací!

Podzimní novinky České televize: Seriál Oktopus se vrací!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

Velký horoskop na srpen: Kdo přehodnotí pohled na zásadní životní etapu a koho povýší?

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory po švýcarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact