přesně, paní Terezka i Ladislava to napsaly naprosto perfektně.:-))
Doplním jen Tererezku - vařené brambory se daleko lépe spojují díky vyloučenému škrobu, proto se taky lépe dělají knedlíky nebo těsto z vařených brambor - drží to při sobě, nerozpadají se anení to lepkavé. Tohle věděli už naše prababičky :-)), ty syrové jsou lepší možná ne klasicky pečené brambory, ale i tak je lepší je pře dtím vymáčet ve studené vodě :-))
Lenka, z jednoduchého dôvodu : zemiaky surové a zemiaky v šupke varené majú po upečení dosť odlišnú chuť :))))
no to hodne zalezi na troube ja teda bohuzel ve sve za pul hodiny teda syrove neupecu
Jen nevím, proč vařené brambory? Za půl hodiny se upečou i syrové.
Ty ořechy jsou tam výborný nápad!
Moje oblíbené jídlo!