• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené brambory

autor: Jana z VM
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené brambory
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      cibule
    • 300
      g měkký salám 250-300
    • pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • sádlo

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi necháme rozpustit sádlo (zahřejeme olej), poklademe dno na kolečka nakrájené brambory o síle asi 0,5 cm, brambory se mohou překrývat, aby jich bylo více, na ně dáme nadrobno nakrájenou cibuli a osolíme. Pánev zakryjeme a dusíme zvolna. Přidáme na kostičky nakrájený salám a znovu zakryté dusíme. Můžeme posypat troškou oregána. Až jsou brambory úplně měkké, vyklepneme nahoru postupně všechna vejce a znovu trošku osolíme, zaděláme a zesílíme oheň nebo přidáme na proudu, aby brambory pěkně zčervenaly. Nakonec odděláme poklici a povrch posypeme nastrouhaným sýrem - najemno. Necháme zapéct a na talíř každému jeho porci posypeme hustě pažitkou, přidáme čerstvou zeleninu na talíř a nakrájíme chleba.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Brambory zapečené se škvarky a zelím

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory se zelím

Zapečené brambory s brokolicí a smetanou

Zapečené brambory s brokolicí a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • pippiva
    pippiva | 2. 10. 2011 09:29

    Prosim doplnit brambory do ingredienci. :-)

  • Jiri Chrobok | 17. 2. 2005 07:02

    To by mne zajimalo jaky je rozdil mezi 250-300 g a 25-30 dkg Jirka

  • Pavlík Pavel | 4. 12. 2004 12:25

    Je to dobré,ale já tam přidávám česnek

  • Kuchařka on-line | 8. 10. 2004 09:51

    Opraveno.

  • autorka | 8. 10. 2004 07:06

    opravuji salám - 25 - 30 dkg, omlouvám se.

  • autorka | 30. 9. 2004 12:49

    tak to můžete zkusit, není to zase tak špatné. Je pravda, že můj muž jí zapečené brambory bez chleba, ale my jsme zvyklí jíst to s ním. Ale to je každého věc a každý má jinou chuť.

  • Vlaďka | 30. 9. 2004 06:38

    Teda chleba k bramborám jsem ještě nejedla

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody
Maso Přílohy Únor Oběd Svačina Pečení Smažení Narozeniny Posvícení Zdravý oběd Benin Botswana Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Měkký salám Pažitka Pepř mletý Sádlo Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bílkové kostky

Bílkové kostky

DIA vánočka II.

DIA vánočka II.

Dušené maso s dýní

Dušené maso s dýní

Chili (chilli) con carne

Chili (chilli) con carne

Kus Kus (Cous Cous)

Kus Kus (Cous Cous)

(nejen) Cuketové špízy

(nejen) Cuketové špízy

Jednoduché švestkové knedlíky - kynuté, bez vajec

Jednoduché švestkové knedlíky -…

Podzimní salát Coleslaw

Podzimní salát Coleslaw

Pasta / pesto z česnekových výhonků

Pasta / pesto z česnekových výhonků

Doporučujeme

70 minut
Holandský řízek a šťouchané brambory

Holandský řízek a šťouchané brambory

60 minut
Znojemské okurky

Znojemské okurky

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

45 minut
Masové špízy s bramborami

Masové špízy s bramborami

50 minut
Rychlý borůvkový koláč

Rychlý borůvkový koláč

45 minut
Pikantní čatní z meruněk

Pikantní čatní z meruněk

50 minut
Bramborový koláč se zeleninou

Bramborový koláč se zeleninou

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

Poslední sledované recepty

110
Kachna s fíkovým zelím
Kachna s fíkovým zelím
71
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
64
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
58
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
51
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí zavařeninu, kompot i čatní
Zavařte si meruňky: Máme recepty na domácí…
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept Jiřiny Bohdalové, Laďky Něrgešové nebo Haliny Pawlowské
Letní koláče podle celebrit: Vyzkoušejte recept…
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční znojemský lák
Nejlepší nakládané okurky: Vsaďte na tradiční…
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit, zavařit, a recepty na rybízové koláče a další moučníky
Velký rybízový speciál: Rady, jak rybíz zamrazit,…
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6 chutných receptů
Nevíte, co s úrodou cuket? Vyzkoušejte těchto 6…
AHA.cz Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Národní ostuda! Jde o Karla Gotta (†80)

Mimibazar Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Proč je obtížné přijmout kompliment a jak na to vyzrát?

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Jeden z posledních večírků ve Varech: Kdo odhalil víc, než bylo třeba?

Ženy.cz Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Mezi dvěma muži: Jak vybrat toho pravého pro život

Blesk.cz Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

Hvězdy ve varu na Innogy party: Hrdličky a pařmeni!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

Prázdniny podle znamení horoskopu: Panna chce poznávat kulturu, Střelec miluje adrenalin a exotiku

  • Recepty.cz
  • Zapečené brambory
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact