Milane, mohl byste mi prosím dát recept na domácí gnochi? Ten svůj jsem ztratila a nepamatuji si přesný poměr. Děkuji
Prosim, jakou smetanu ?
Tak jsem menu podle tohoto receptu dělal po x-té, tentokrát však s vlastnoručně vyrobenými gnochi podle italského receptu. Je to samozřejmě nejméně o polovinu pracnější, ale ten výsledek! Opravdu boží!
Výborné!! trošku jsem zaměnila kuřecí za parmskou šunku, kterou jsem promíchala na pánvi s cibulkou a česnekem, po jsem přidala nivu, smetanu, zampióny, nakonec jsem zapekla se sýrem 15 minut na 150 stupňů. Pozor na tuk, aby neplavalo v oleji, není nutné na začátku dávat mnoho oleje, pustí si to šťávy dost.
Móóóc dobré, taky jsem to trošku pozměnila.Cibuli, šunku, čerstvou papriku - červenou, zelenou, česnek a místo kečupu pesto a posipat parmazánem. Uf to je dobrota.
To vbypadá opravdu dobře, určitě vyzkouším. Noky máme rádi, asi raději než těstoviny. Pro Magdinu - zkusila jste už dát například do číny sterilované sladkokyselé žampiony? Já totiž také nemám ráda ty ve slaném nálevu, cítím v nich jakousi divnou pachuť. V tomto receptu bych ovšem možná dala přednost čerstvým houbičkám.
Neměla jsem přímo bramborové noky, tak jsem udělala jednoduché bramborové těsto. Dala jsem normální čerstvé žampiony a čerstvou papriku a myslím,že si do toho můžete přidat i jinou zeleninu a stejně to bude dobré. Zajímavý nápad, smetana je v tom výborná,jako ve spoustě jiných jídel.
Dělala jsem v neděli na oběd. Akorát bez žampionů-sterilované žampiony nám nějak nejedou. Bylo to skvělé a zase trochu něco jiného. Kapii jsem nedávala sterilovanou ale čerstvou a oprančila s masem na pánvi.
Skvělé jídlo, jen se rozplývá na jazyku. Nebojte se smetany! Vřele doporučuji!