• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Napište svůj komentář k receptu

Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou

autor: F.O.O.D.
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
6fotografií
Nahrát fotku
 

Netradičními chuťovkami v podobě malých papriček, naplněných směsí ochuceného mletého masa s čedarem, posypaných mozzarellou a zapečených v troubě, překvapíte každou návštěvu.

Suroviny

4 porce
    • 20
      ks paprika baby papričky
    • 400
      g mleté maso - hovězí
    • 1
      svazek petrželová nať hladkolistá
    • 1
      ks cibule
    • 2
      stroužek česnek
    • 6
      lžíce strouhanka
    • 1
      ks vejce
    • 100
      g sýr čedar
    • 100
      g mozzarella
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Papriky podélně rozkrojte na poloviny, zbavte semínek. Maso dejte do mísy, přidejte většinu posekané petrželky, nadrobno pokrájenou cibuli, utřený česnek, strouhanku, vejce a nastrouhaný čedar. Směs dobře zpracujte rukama a dochuťte solí a pepřem.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně krájet cibuli

2
Papriky naplňte masovou směsí, naskládejte na plech či do zapékací mísy, posypte nastrouhanou mozzarellou a dejte péct do trouby předehřáté na 190 °C asi na 20 minut. Před podáváním je posypte zbylou nasekanou petrželkou. Jsou dobré teplé, ale i zastudena.
3
Recept pro vás připravil časopis F.O.O.D. (leden/2020)

RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Zapečené cukety se šunkou a sýrem

Zapečené lečo

Zapečené lečo

Zapečené bylinkové kapie s balkánským sýrem a olivami

Zapečené bylinkové kapie s balkánským…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny FOOD
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Mleté maso - hovězí Mozzarella Paprika Pepř mletý Petrželová nať Strouhanka Sůl Sýr Čedar Vejce

Jak loupat česnek

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Vaječná pomazánka II.

Vaječná pomazánka II.

Harlekýn

Harlekýn

Citronové muffiny

Citronové muffiny

Krémová polévka

Krémová polévka

Dušená mrkev v mletém mase

Dušená mrkev v mletém mase

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Králičí hřbet v hořčičné omáčce

Staročeská nádivka

Staročeská nádivka

Pudinkový pohár

Pudinkový pohár

Doporučujeme

25 minut
Houbová frittata s rajčaty

Houbová frittata s rajčaty

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Jak loupat česnek

Poslední sledované recepty

77
Česnekové kotlety na špeku
Česnekové kotlety na…
42
Telecí řízky v bylinkové strouhance
Telecí řízky v bylinkové…
39
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Mletá směs se zeleninou a čočkou
Mletá směs se zeleninou…

Zajímavé články

Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let starý recept je sázka na jistotu
Jablečný koláč podle babičky Blaženky: 100 let…
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte se!
Kvíz: Kolik toho (ne)víte o rajčatech? Otestujte…
AHA.cz Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Luďan z MOSTu! sundal teplákovku a... Z Hofmanna je drsňák

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Podzimní trendy podle stylistky: Které budou slušet všem ženám a co může přidávat kila?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

Šárka Krausová končí v seriálu Ulice: Je za tím těhotenství?

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Ideální zaměstnání podle zvěrokruhu: Štíři patří na patologii, Lvům vyhovuje svobodné povolání. A co vám?

Další doporučené recepty:

Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené avokádo
Zapečené avokádo
Zapečené banány II.
Zapečené banány II.
Zapečené brambory 2
Zapečené brambory 2
Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem
Zapečené brambory s brokolicí a modrým…
  • Recepty.cz
  • Zapečené baby papriky s mletým hovězím a mozzarellou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact