Ze všech surovin kromě zeleniny smícháme zálivku, zeleninu dáme do pekáčku nebo zapékací misky, zalijeme směsí a zapečeme. Nejdříve zprudka a pak mírně (40 až 60 minut).
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Já
|31. 1. 2013 20:48
Tak to byla za dlouhou dobu nejhnusnější věc, co jsem kdy jedla a to zeleninu miluju... :-(
Tereza J.
|4. 11. 2008 18:49
Práve sme dojedli. Kto má rád zeleninu, doporučujem. Akurát som vynechala šťavu a cukor, prírodný jogurt je nakyslý, bolo to akurát. A nedala som do jogurtu vodu a múku, zdalo sa mi to zbytočné. Zelenina pustí šťavu.
Lucie
|8. 10. 2007 15:44
je fakt dobrý
Alena Hanusová
|16. 3. 2006 18:25
Děkuji! Je to můj oblíbený a velice jednoduchý recept.Snad Vám bude také chutnat!