• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená vinná klobása - slaný koláč

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 10
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
Zapečená vinná klobása - slaný koláč
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g cibule
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • 4
      ks vejce
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce tymián čerstvý,nasekaný
    • 150
      g zakysaná smetana
    • olej na smažení
    • 100
      g listový špenát
    • 500
      g vinná klobása
    • 1
      lžíce balzamikový ocet

Postup přípravy receptu

1
Troubu zahřejeme na 200°C. Zapékací formu vyložíme pečícím papírem, do ní stočíme vinnou klobásu a začneme péct ještě dřív než připravíme těsto. Klobása se tak zpevní a bude mít lepší barvu.

RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa

2
Cibuli pokrájíme na slabé půlměsíčky a na pánvi s trochou rozpáleného oleje ji osmažíme dozlatova. Na závěr ji zaprášíme moukou a přidáme ocet. Už nezahříváme, pánev odstavíme, přidáme tymián, sůl, pepř, vmícháme zakysanou smetanu, vejce a čerstvé listy předem propraného špenátu.

RADA: 5 vychytávek k pečení sladkého i slaného!

3
Do formy s předpečenou klobásou nalijeme cibulovou směs a vrátíme zpět do trouby. pečeme ještě asi 25 minut. Hotový ,,koláč,, musí být pevný, se zlatavou barvou na povrchu.

RADA: VIDEO, jak na vajíčkový salát

4
Podáváme se zeleninovým salátem, teplé i studené...dle chuti :-).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása v těstíčku

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása na pivě

Vinná klobása v housce

Vinná klobása v housce

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jindra | 21. 7. 2011 14:44

    nám taky chutnalo :-P ;-)

  • Amálka | 13. 6. 2011 12:29

    Udělala jsem k němu zeleninový salát a byla to včerejší výborná večeře :-*

  • recepty73
    recepty73 | 7. 3. 2011 14:26

    ...díky za vyzkoušení ;-) ,vidím,že známkování za 5 úmyslně nebylo,když pošlete i foto ;-) 8-) !

  • recepty73
    recepty73 | 6. 3. 2011 17:31

    ...:-D ...

  • pippiva
    pippiva | 6. 3. 2011 12:50

    Paviocko,oznamkovala jste petkou,nespletla jste se,kdyz vam to chutnalo?Ja se take na tento recept chystam... :-)

  • paviocko | 6. 3. 2011 12:17

    Vyzkoušela jsem k nedělnímu obědu a moc to celé rodině chutnalo. Listový špenát jsem neměla, tak jsem dala mražený sekaný, jen jsem ho chvíli povařila na osmažené cibuli a pak teprve zakápla balsamikem a poprášila moukou. Jako přílohu jsem dala pečené brambory a opravdu to bylo moc dobré!!!!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Slané pečení Slané koláče a quiche Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Vepřové Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Chuťovky Ze zeleniny Z vajec Vepřové Slané Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Cibule Hladká mouka Listový špenát Olej Pepř mletý Sůl Tymián Vejce Vinná klobása Zakysaná smetana

Vajíčková pomazánka

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Maminčina jablečná buchta

Maminčina jablečná buchta

Salát z červené řepy s křenem

Salát z červené řepy s křenem

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Tagliatelle se špenátem a houbovou omáčkou

Tagliatelle se špenátem a houbovou…

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína

Jehněčí pečeně s opékanými brambory a…

Domácí pizza koláč

Domácí pizza koláč

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Pudinkový dort (řez) s ovocem

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Jednoduchý těstovinový salát / příloha

Doporučujeme

35 minut
Kapie plněné kuřecím masem

Kapie plněné kuřecím masem

Meruňková marmeláda (džem)

Meruňková marmeláda (džem)

30 minut
Báječná cuketová polévka

Báječná cuketová polévka

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

100 minut
Kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté borůvkové knedlíky

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

45 minut
Hrnkový cuketový perník

Hrnkový cuketový perník

40 minut
Pečený květák s uzenou paprikou

Pečený květák s uzenou paprikou

Vajíčková pomazánka

Poslední sledované recepty

432
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
76
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem
Těstoviny se smetanovou…
55
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Klasické lečo
Klasické lečo

Zajímavé články

Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento nepečený piškotový dort s ovocem!
Dokonalý moučník na léto? Udělejte si tento…
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které souvisejí s jídlem?
Kvíz: Uhodnete vtipné názvy českých obcí, které…
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete vědět, když chcete zavařovat okurky
Velký nakládačkový speciál: Vše, co potřebujete…
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7 receptů nejen na víkend
Rychlé buchty na plech ze sezonního ovoce: 7…
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná sladká dobrota, kterou zvládne i naprostý začátečník
Tvarohové knedlíky jen ze dvou surovin: Nadýchaná…
AHA.cz Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Vzpomínky Obermannové: Takhle ukradla Dáše manžela!

Mimibazar Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Poporodní inkontinence trápí až třetinu žen. Pomůže posilování pánevního dna i Venušiny kuličky

Dáma.cz Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Největší lháři zvěrokruhu: Těmto znamením nevěřte ani nos mezi očima

Blesk pro ženy Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Léto jako z filmu od Poledňákové: Vyrazte na místa z legendárních retro komedií

Ženy.cz Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Chcete se zbavit vrásek? Tohle vám v jídelníčku zoufale chybí

Blesk.cz Dojemná vzpomínka na Ozzyho Osbournea (†76): Žádný »Princ temnot«, ale náš děda!

Dojemná vzpomínka na Ozzyho Osbournea (†76): Žádný »Princ temnot«, ale náš děda!

SportRevue.cz VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

VIDEO: 10 nejkrásnějších tenistek všech dob. Světu vládnou slovanské holky

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Jaký tvar a barvu si vyberete? Prozradí to vaši povahu a co máte rádi!

Další doporučené recepty:

Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečená zelenina v jogurtu
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené artyčoky v rajčatové omáčce
Zapečené avokádo
Zapečené avokádo
  • Recepty.cz
  • Zapečená vinná klobása - slaný koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact