• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená treska s kysaným zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená treska s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g filé z tresky
    • 500
      g kysané zelí
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme, podélně nakrájíme na tenké proužky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule, necháme vychladnout a rozložíme na dno zapékací mísy. Rozkrájené zelí rozpostřeme na cibuli, přidáme nové koření, důkladně osolíme a opepříme.
2
Na zelí narovnáme filé, polijeme smetanou, přikryjeme alobalem a 20 minut zapékáme v troubě při 180 °C. Poté odstraníme alobal a pečeme ještě asi 15 minut. Hotové ozdobíme lístky petželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Števo Jacko | 2. 11. 2008 13:45

    chuťovo vynikajuce,a zvladol som to uvariť aj Ja :-)))

  • Miroslav Horák | 20. 10. 2007 14:18

    Kostičky cibule jsem na dno zapékací mísy dal rovnou (bez oprančení) + malá improvizace v koření při zapékání ryby (směs na ryby, citrónový pepř). Právě ten citrónový pepř dodal na pikantnosti. I jako naprostý začátečník jsem to zvládl perfektně, jídlo bylo fantastické. Takže už se mohu ženit ... :-)

  • Hana | 15. 8. 2007 16:18

    Tak jsem to dneska vyzkoušela. Je to dobré, ale asi to nebude nejoblíbenější jídlo. I když celé odpoledne chodím kolem zbytku a oždibuji, tak nevím :-)

  • Alžběta | 15. 5. 2007 17:23

    treska moc dobra, jsem mela strach, ze to zeli bude tvrde, ale nikoli. udelala jsem k tomu petrzelove brambory a moc nam to smakovalo. zase ryba uplne jinka.. diky za recept a doporucuju

  • Světlana | 26. 11. 2006 18:59

    Dělám bez smetany (nemám v zelí ráda). Cibuli udělat s trochou slaniny, do zelí vmíchat. Dále péci stejně, jako je v receptu.Jíme s vařenými brambory. Kombinace ryby a kysaného zelí zní zvláštně, ale je to opravdu moc dobré! :-)

  • Hanka | 25. 11. 2006 13:03

    Bylo to vyborne. Moc jsme si pochutnali. Mame radi kysane zeli i ryby a tato kombinace je uzasna.

  • lucinka krejcirova | 11. 3. 2006 20:28

    pani aleno, jdem to taky vyzkouset

  • Alena | 29. 4. 2005 11:54

    tak Vám musím sdělit, že je to velmi dobrý, dělala jsem přesně dle receptu a vše OK moc jsme si pochutnali díky za recept paní Ladě. Je to lehké a dobré jídlo.

  • Alena | 28. 4. 2005 13:07

    jdu to vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Filé z tresky Kysané zelí Nové koření Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Smetana ke šlehání Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybízová bábovka

Rybízová bábovka

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Mramorový korpus

Mramorový korpus

Dušené vepřové maso s hlívou

Dušené vepřové maso s hlívou

Jednoduchá vločková polévka s kapustičkami

Jednoduchá vločková polévka s…

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Rohlíčky a pletýnky

Rohlíčky a pletýnky

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

72
Višňový šlehačkový dort
Višňový šlehačkový dort
32
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
26
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Polívka po mozkové příhodě: Hrozí trvalé následky?

Mimibazar Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Šetrná pomoc při rýmě: Naučte děti smrkat a sáhněte po homeopatikách

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

Další díl Naked Attraction přitvrdil: Vzdychání a holení! A pornoherečka

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Tarotskop na říjen: Na Váhy toho bude moc, Střelci se vrhnou do dobrodružství a Býky čeká láska

Další doporučené recepty:

Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact