• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená treska s kysaným zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená treska s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g filé z tresky
    • 500
      g kysané zelí
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme, podélně nakrájíme na tenké proužky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule, necháme vychladnout a rozložíme na dno zapékací mísy. Rozkrájené zelí rozpostřeme na cibuli, přidáme nové koření, důkladně osolíme a opepříme.
2
Na zelí narovnáme filé, polijeme smetanou, přikryjeme alobalem a 20 minut zapékáme v troubě při 180 °C. Poté odstraníme alobal a pečeme ještě asi 15 minut. Hotové ozdobíme lístky petželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Števo Jacko | 2. 11. 2008 13:45

    chuťovo vynikajuce,a zvladol som to uvariť aj Ja :-)))

  • Miroslav Horák | 20. 10. 2007 14:18

    Kostičky cibule jsem na dno zapékací mísy dal rovnou (bez oprančení) + malá improvizace v koření při zapékání ryby (směs na ryby, citrónový pepř). Právě ten citrónový pepř dodal na pikantnosti. I jako naprostý začátečník jsem to zvládl perfektně, jídlo bylo fantastické. Takže už se mohu ženit ... :-)

  • Hana | 15. 8. 2007 16:18

    Tak jsem to dneska vyzkoušela. Je to dobré, ale asi to nebude nejoblíbenější jídlo. I když celé odpoledne chodím kolem zbytku a oždibuji, tak nevím :-)

  • Alžběta | 15. 5. 2007 17:23

    treska moc dobra, jsem mela strach, ze to zeli bude tvrde, ale nikoli. udelala jsem k tomu petrzelove brambory a moc nam to smakovalo. zase ryba uplne jinka.. diky za recept a doporucuju

  • Světlana | 26. 11. 2006 18:59

    Dělám bez smetany (nemám v zelí ráda). Cibuli udělat s trochou slaniny, do zelí vmíchat. Dále péci stejně, jako je v receptu.Jíme s vařenými brambory. Kombinace ryby a kysaného zelí zní zvláštně, ale je to opravdu moc dobré! :-)

  • Hanka | 25. 11. 2006 13:03

    Bylo to vyborne. Moc jsme si pochutnali. Mame radi kysane zeli i ryby a tato kombinace je uzasna.

  • lucinka krejcirova | 11. 3. 2006 20:28

    pani aleno, jdem to taky vyzkouset

  • Alena | 29. 4. 2005 11:54

    tak Vám musím sdělit, že je to velmi dobrý, dělala jsem přesně dle receptu a vše OK moc jsme si pochutnali díky za recept paní Ladě. Je to lehké a dobré jídlo.

  • Alena | 28. 4. 2005 13:07

    jdu to vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Filé z tresky Kysané zelí Nové koření Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Smetana ke šlehání Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vizovické pečivo

Vizovické pečivo

Nebeské řezy

Nebeské řezy

Smažené sýrové placičky

Smažené sýrové placičky

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Babiččin perníkový koláč s kokosem

Čokoládovo-tvarohový dort

Čokoládovo-tvarohový dort

Ledový salát s cherry rajčátky a smetanou

Ledový salát s cherry rajčátky a…

Steak Diane

Steak Diane

Pizza Quattro Formaggi

Pizza Quattro Formaggi

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

46
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
38
Zapečené těstoviny s brokolicí, sýrem a rajčaty
Zapečené těstoviny s…
34
Pravá boloňská omáčka
Pravá boloňská omáčka
34
Staročeská svíčková od babičky, recept pro amatéry
Staročeská svíčková od…
31
Skořičáky - skořicové minizáviny
Skořičáky - skořicové…

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Děsivá diagnóza Prachaře: Hanychová už nevydržela mlčet

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

Vilma Cibulková po nervovém kolapsu: Nezvěstná! Telefon marně vyzvání…

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact