• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená treska s kysaným zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená treska s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g filé z tresky
    • 500
      g kysané zelí
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme, podélně nakrájíme na tenké proužky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule, necháme vychladnout a rozložíme na dno zapékací mísy. Rozkrájené zelí rozpostřeme na cibuli, přidáme nové koření, důkladně osolíme a opepříme.
2
Na zelí narovnáme filé, polijeme smetanou, přikryjeme alobalem a 20 minut zapékáme v troubě při 180 °C. Poté odstraníme alobal a pečeme ještě asi 15 minut. Hotové ozdobíme lístky petželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Števo Jacko | 2. 11. 2008 13:45

    chuťovo vynikajuce,a zvladol som to uvariť aj Ja :-)))

  • Miroslav Horák | 20. 10. 2007 14:18

    Kostičky cibule jsem na dno zapékací mísy dal rovnou (bez oprančení) + malá improvizace v koření při zapékání ryby (směs na ryby, citrónový pepř). Právě ten citrónový pepř dodal na pikantnosti. I jako naprostý začátečník jsem to zvládl perfektně, jídlo bylo fantastické. Takže už se mohu ženit ... :-)

  • Hana | 15. 8. 2007 16:18

    Tak jsem to dneska vyzkoušela. Je to dobré, ale asi to nebude nejoblíbenější jídlo. I když celé odpoledne chodím kolem zbytku a oždibuji, tak nevím :-)

  • Alžběta | 15. 5. 2007 17:23

    treska moc dobra, jsem mela strach, ze to zeli bude tvrde, ale nikoli. udelala jsem k tomu petrzelove brambory a moc nam to smakovalo. zase ryba uplne jinka.. diky za recept a doporucuju

  • Světlana | 26. 11. 2006 18:59

    Dělám bez smetany (nemám v zelí ráda). Cibuli udělat s trochou slaniny, do zelí vmíchat. Dále péci stejně, jako je v receptu.Jíme s vařenými brambory. Kombinace ryby a kysaného zelí zní zvláštně, ale je to opravdu moc dobré! :-)

  • Hanka | 25. 11. 2006 13:03

    Bylo to vyborne. Moc jsme si pochutnali. Mame radi kysane zeli i ryby a tato kombinace je uzasna.

  • lucinka krejcirova | 11. 3. 2006 20:28

    pani aleno, jdem to taky vyzkouset

  • Alena | 29. 4. 2005 11:54

    tak Vám musím sdělit, že je to velmi dobrý, dělala jsem přesně dle receptu a vše OK moc jsme si pochutnali díky za recept paní Ladě. Je to lehké a dobré jídlo.

  • Alena | 28. 4. 2005 13:07

    jdu to vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Filé z tresky Kysané zelí Nové koření Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Smetana ke šlehání Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní fazolová polévka

Pikantní fazolová polévka

Rybí pomazánka od Moni

Rybí pomazánka od Moni

Třešňový štrúdl s mandlemi

Třešňový štrúdl s mandlemi

Dort srdce

Dort srdce

Smažené ředkvičky

Smažené ředkvičky

Špenátová polévka s krutony

Špenátová polévka s krutony

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Pikantní bezmasé rizoto se sýrem

Bramborové placky se sýrem po našem

Bramborové placky se sýrem po našem

Kynuté buchty z remosky

Kynuté buchty z remosky

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

55
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
34
Mrkvové rohlíčky s povidly
Mrkvové rohlíčky s…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Svatomartinská husa
Svatomartinská husa
18
Tažený jablkový závin
Tažený jablkový závin

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Boho a její pochyby o vztahu s Langmajerem: Snad ho budu bavit déle než do zimy!

Boho a její pochyby o vztahu s Langmajerem: Snad ho budu bavit déle než do zimy!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Další doporučené recepty:

Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact