• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
Napište svůj komentář k receptu

Zapečená treska s kysaným zelím

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Zapečená treska s kysaným zelím
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 750
      g filé z tresky
    • 500
      g kysané zelí
    • 4
      ks nové koření Kuličky
    • 2
      lžíce citronová šťáva
    • 2
      ks cibule
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • sůl
    • pepř mletý
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Filé omyjeme, osušíme, podélně nakrájíme na tenké proužky, zakapeme citronovou šťávou a osolíme. Na rozehřátém oleji zesklovatíme kostičky cibule, necháme vychladnout a rozložíme na dno zapékací mísy. Rozkrájené zelí rozpostřeme na cibuli, přidáme nové koření, důkladně osolíme a opepříme.
2
Na zelí narovnáme filé, polijeme smetanou, přikryjeme alobalem a 20 minut zapékáme v troubě při 180 °C. Poté odstraníme alobal a pečeme ještě asi 15 minut. Hotové ozdobíme lístky petželky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Mleté maso s kysaným zelím

Mleté maso s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Brambory s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

Bramborový závin s kysaným zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Števo Jacko | 2. 11. 2008 13:45

    chuťovo vynikajuce,a zvladol som to uvariť aj Ja :-)))

  • Miroslav Horák | 20. 10. 2007 14:18

    Kostičky cibule jsem na dno zapékací mísy dal rovnou (bez oprančení) + malá improvizace v koření při zapékání ryby (směs na ryby, citrónový pepř). Právě ten citrónový pepř dodal na pikantnosti. I jako naprostý začátečník jsem to zvládl perfektně, jídlo bylo fantastické. Takže už se mohu ženit ... :-)

  • Hana | 15. 8. 2007 16:18

    Tak jsem to dneska vyzkoušela. Je to dobré, ale asi to nebude nejoblíbenější jídlo. I když celé odpoledne chodím kolem zbytku a oždibuji, tak nevím :-)

  • Alžběta | 15. 5. 2007 17:23

    treska moc dobra, jsem mela strach, ze to zeli bude tvrde, ale nikoli. udelala jsem k tomu petrzelove brambory a moc nam to smakovalo. zase ryba uplne jinka.. diky za recept a doporucuju

  • Světlana | 26. 11. 2006 18:59

    Dělám bez smetany (nemám v zelí ráda). Cibuli udělat s trochou slaniny, do zelí vmíchat. Dále péci stejně, jako je v receptu.Jíme s vařenými brambory. Kombinace ryby a kysaného zelí zní zvláštně, ale je to opravdu moc dobré! :-)

  • Hanka | 25. 11. 2006 13:03

    Bylo to vyborne. Moc jsme si pochutnali. Mame radi kysane zeli i ryby a tato kombinace je uzasna.

  • lucinka krejcirova | 11. 3. 2006 20:28

    pani aleno, jdem to taky vyzkouset

  • Alena | 29. 4. 2005 11:54

    tak Vám musím sdělit, že je to velmi dobrý, dělala jsem přesně dle receptu a vše OK moc jsme si pochutnali díky za recept paní Ladě. Je to lehké a dobré jídlo.

  • Alena | 28. 4. 2005 13:07

    jdu to vyzkoušet

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Citronová šťáva Filé z tresky Kysané zelí Nové koření Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Smetana ke šlehání Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hlávkový salát s avokádem

Hlávkový salát s avokádem

Kokosky II.

Kokosky II.

Brokolicové těstoviny

Brokolicové těstoviny

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Friulské frico

Friulské frico

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Ledový salát s kořeněným kuřecím masem

Kvašený zeleninový salát Pickles

Kvašený zeleninový salát Pickles

Čokoládová buchta z cukety

Čokoládová buchta z cukety

Doporučujeme

40 minut
Krémová kari polévka s kuřecím masem

Krémová kari polévka s kuřecím masem

30 minut
Třešňová marmeláda

Třešňová marmeláda

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

20 minut
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.

Jahodové tiramisu podle časopisu F.O…

150 minut
Koprová omáčka s hovězím masem

Koprová omáčka s hovězím masem

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

20 minut
Salát little gem se slaninou a parmazánem

Salát little gem se slaninou a…

30 minut
Jahodové knedlíky raz dva

Jahodové knedlíky raz dva

40 minut
Třešňový koláč s tvarohem

Třešňový koláč s tvarohem

Poslední sledované recepty

55
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
36
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
32
Třešňová marmeláda
Třešňová marmeláda
29
Jahodové tiramisu podle časopisu F.O.O.D.
Jahodové tiramisu podle…

Zajímavé články

Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický návod, jak ho vybrat, opéct i ochutit
Dokonalý steak na grilu krok za krokem: Praktický…
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět, od samosběru až po dokonalou bublaninu nebo džem
Velký jahodový speciál: Vše, co potřebujete vědět…
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších sladkých náplní
Závin z listového těsta: Zkuste 6 nejlepších…
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na cesty, které vás bude bavit
Saláty do sklenice: Oběd do práce i jídlo na…
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso křehké a šťavnaté: S medem, jogurtem nebo citrusy
Marinády na kuřecí křídla, díky kterým bude maso…
AHA.cz Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Sousedé Šafránkové a Abrháma v šoku: Zneuctěné památeční místo

Mimibazar Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Jak probíhá návštěva lékaře homeopata? Zjistili jsme to za vás!

Dáma.cz Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Vyberte si z 20 textů hodících se do SMS i na papír

Blesk pro ženy Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Jaké plavky se nosily v roce, kdy jste se narodila? Najděte si ty své!

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Festival ve Varech odtajnil hlavní hvězdu: Přijede Michael Douglas!

Festival ve Varech odtajnil hlavní hvězdu: Přijede Michael Douglas!

SportRevue.cz FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

FOTO: Krásná tenistka Anna Kurnikovová. Tak se měnila v průběhu času

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Jste introvert, bohém nebo workoholik? Udělejte si test osobnosti podle svého jména!

Další doporučené recepty:

Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená rýže s mletým masem a zelím
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená sladká rýže s pudinkem a ovocem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená tortilla s kuřecím masem
Zapečená vejce po italsku
Zapečená vejce po italsku
Zapečená veka
Zapečená veka
Zapečená vepřová panenka v listovém těstě
Zapečená vepřová panenka v listovém…
  • Recepty.cz
  • Zapečená treska s kysaným zelím
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact