Očištěný květák, karotku, celer a brambory uvaříme v osolené vodě, scedíme a pokrájíme na malé kousky. Přidáme sterilovaný hrášek, majonézu, mletý pepř, sůl a rozšlehané vejce.
2
Šunku koupíme krájenou na plátky, na každý plátek dáme trochu připravené směsi, stočíme, uložíme do tukem vymazané ohnivzdorné mísy, posypeme strouhaným sýrem, vložíme do vyhřáté trouby a 20 minut pečeme.
Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Komentáře k receptu
Marcela
|26. 10. 2005 08:50
Ono tam na to množství zase tolik té majonézy není. Tento recept jsem získala z babiččiny kuchařky a nijak mě to nepohoršuje. Vždyť majonéza jsou vlastně žloutky a olej.
nana sa
|25. 10. 2005 15:44
při čtení receptu jsem si říkala, zapékat majonézu? Fuj! A při čtení komentáře jsem se rozesmála.
chemik
|25. 10. 2005 12:32
majonézu zapékat-fuj.Když už tak zakysanou smetanu.