Také se chci zeptat, kde jsem mohla udělat chybu? Rajčata se sýrem úplně plavala! Jinak chuťově to nebylo špatné :-)
Taky se mi vypekla voda, doporučuji solit poté. Jinak ňamka. :-)
do prdele i s receptem.....mozzarela pustila za 15min tolik štávy že z toho byla polívka OMG škoda mozzareli i rajčat ....RADĚJI SNÍST SUROVÉ......LÍP CHUTNAJÍ ....PRCAT NA RECEPT 4- :-S
Super recept! Nejsem fanda vegety, tudíž jsem jí vynechala a solila až při servírování. Moc mi chutnalo :-*
Rajčata se sýrem při pečení úplně plavaly, ikdyž sůl ani vegeta v míse nebyla. Kde byla chyba, prosím? Záleží na druhu mozzarelly?
Dělám podobně, akorát nedávám vegetu. Solím až před servírováním. Když se přidá sůl před zapečením, rajčata pustí zbytečně moc vody.
Tepelně upravená rajčata a třeba i kečup získávají velmi zdravou látku lykopen, ktera v čerstvých rajčatech není.
Jidlo bylo vytecne, ale radi bychom zkratili dobu peceni o deset minut, protoze to bylo moc rozvarene.
není pravda...o rajčatech teda nevím, ale třeba právě z mrkve dostanete vitamíny uvařením :-)
Tepelnou úpravou se vitamíny v rajčatech "nezabíjí", právě naopak - rajčata je nejlepší upravit tepelně, jelikož pak se z nich dostane nejvíce vitamínů.
Dobrá lehká večeře, ale mužským se nelíbilo, jak se ta mozzarela roztehla a "táhla" se. Ono se jim taky člověk nezavděčí. Nejlepší ale bylo vyjídat tu šťávu čerstvou bagetou. :) Děkuji za recept
nic nemuze byt zdravejsiho nez cerstva syrova zelenina,ale jednou za cas proc ne
Kateřino, já jsem četla, že právě tepelnou úpravou na trošičce tuku - ovšem krátkodobou - se z rajčat využije nejvíc tělu prospěšných látek.
Mooc dobre,i kdyz me je lito "zabijeni"vitaminu v rajcatech,ale mnamka
Musím potvrdit, že je to výborný recept. Dávám méně sýra, ale pořád je to mňamka.
Vyzkoušela jsem na večeři a bylo to fakt výborné. Dnes opět zopakuji.
Vyzkoušela jsem a bylo to vynikající. Výborná lehká večeře.
Výborné dělala jsem k večeři,v nejbliší době zopakuji.Podávala jsem s opečeným toastovým chlebem.Mňam
Skvělé, moc mi chutnalo. Jako přílohu jsem si dala opečený toastový chléb.
Výborná příloha je bagetka nakrájená na proužky, namazaná máslem s utřeným česnekem a zapečená v troubě. Dále ledový salát s česnekovým dipem (zakysaná smetana, prolisovaný česnek, sůl, pepř a petrželka).
mňam...dělala jsem hned dvakrát po sobě;-)