![Nemožná pohanka Nemožná pohanka](https://ms3.ostium.cz/instance/web-recepty/jDXBqJdG/h222w297t.jpg)
Tento recept byla moje první zkušenost s pohankou a byla jsem mile překvapena. Moc se mi nezamlouvá "vůně" pohanky, tak jsem se bála, jestli mi bude chutnat. A nebylo to vůbec špatné. Příště zkusím variantu se smetanou, kterou zde psala márinka :-)
Vynikající. Velmi mile mě toto jídlo překvapilo. Stojí za to ho vyzkoušet. Dá se jíst jen tak bez přílohy (brambor). Vylepšit můžete též přidáním smetany před zapečením. Vyzkoušela jsem s 12 % smetanou a bylo to výborné.
Já dávám sušená rajčata v olivovém oleji a je to ještě lepší.A nemusím ani dusit.
Překvapivě dobré, příjemně vyloží žaludek.