Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Koláč s kokosem a šlehačkou
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Pórková polévka s krupicí
Marcipánová hmota falešná (varna)
Blesková "svíčková" z kuřecích prsou
Masové kostky (nudličky) v paprikovo…
Jablečný cukrový závin (štrúdl) ze…
Jednoduchá (nejen) žampionovo…
Cizrnová polévka - vydatná
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake