Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Jiný houbový gulášek
Kapr pro paní Jarčuškovou
Medové perníčky III.
Kapr pečený s bylinkami na másle
Křížaly - sušená jablka
Dýně z pánve
Čerstvé těstoviny s chřestem
Jednohubky (kanapky) s tresčími játry
Gyros krkovice na cibuli
Kuřecí prsa po asijsku
Perníčky
Linecké cukroví krok za krokem
Vanilkové rohlíčky VI.
Segedínský guláš - F.O.O.D.
Kouzelný vaječný koňak
Madlenky
Čerstvé kimchi