Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Prezidentské maso
Cuketové řezy
Celerová pomazánka III.
Houbová polévka se zakysanou smetanou
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…
Kuskus s krůtím masem a pikantní mrkví
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Španělská paella krok za krokem
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi