Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vynikající vánoční štola
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Gnocchi se šlehačkou, slaninou a…
Banánová bleskovka - dort
Anglické těstoviny se špenátem a sýrem
Zapečené brambory 2
"POLÁRKA" vanilkové řezy
Masová bábovka aneb sekaná trochu…
Topinky se sýrem, šunkou a vejcem
Holandský řízek a šťouchané brambory
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Zimní minestrone
Česnečka
Polévka z červené čočky