Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Slepice na smetaně
Omáčka z plísňového sýra
Óbr dort - číslice
Špekáčky na pivě II.
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Bylinkové řízky s česnekem - pečené s…
Indiánci
Cuketová nádivka (nákyp) s uzeným…
Vánoční rybí polévka
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi