Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kuřecí řízky v listovém těstě
Linecké cukroví II.
Bezmasé těstoviny - výborné
Dýně s kořenovou zeleninou
Květáková (brokolicová) rýže
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Penne s kuřecím masem, listovým…
Okurkovo-špenátové smoothie
Smetanové fleky se zelím
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake