Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Gratinovaný losos
Šafránová rýže
Bramborové pusinky (1922)
Salát se švýcarským dresinkem
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Zeleninové smoothie s jablkem
Pěna s polevou z hořké čokolády
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek