Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Guacamole
Broskvové řezy s pudinkem
Bůček trochu jinak
Kuřecí zbytkový salát
Hermelínová omeleta
Vajíčková tlačenka
Brokolicová polévka se sýrem a…
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Sušenky
Placičky z bílých fazolí
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Čokoládový pudink
Noky se špenátem a ricottou
Rozlítaný ptáček
Citronový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Chleba s avokádovou pomazánkou a vejci
Kachní prsa s nudlovým salátem