Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Kuřecí prsíčka na červeném víně
Listové rychlé sladké tajemství
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Jahelníkový nákyp
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Květákový salát nebo pomazánka
Quiche s tuňákem a cibulí
Jednoduchý meruňkový dort (řez)
Mexický hrnec s rýží
Česnečka
Závin se zelím a uzeným masem
Hruškový crumble s perníkem
Kachní paštika
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Šmyklavé (klouzavé) budějovické…
Banánové lívance s kokosem a jablky
Pečené bramborové lupínky