Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Rybí filé zapečené se sýrem a s…
Vajíčková pomazánka VI.
Barevné bramborové knedlíky (noky)
Čalamáda na špagety
Hermelín / Camembert v listovém těstě
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Ořechové řezy s polevou z remosky
Marshmallows
Pečená zelenina s glazovaným bůčkem
Pečená kachna s houskovými knedlíky a…
Francouzský toast ze zbylé vánočky…
Zelňačka s klobásou
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Panna cotta s granátovým jablkem
Sýrové kuličky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Čerstvé kimchi