Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Králík v zelenině s hořčicí
Mřížková tvarohová buchta
Dvoubarevný roládový pařížský dort
Bylinkové (nejen) hovězí maso na…
Chlebovky z žitné mouky (pro alergiky…
Bábovka z kefíru hrníčková
Tvarohový koláč s borůvkami
Brokolice / květák v sýrovém těstíčku
Cukety plněné mletým masem
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem