Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Bifteky se zeleným pepřem
Čínské nudle s masem a žampióny
Sekaná s kuskusem
Dukátové buchtičky "mňam"
Pečená zelenina - výborná
Palačinkový koláč s jablky a pudinkem
Buchta (koláč) z přesnídávek -…
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Pohankové lívance
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot
Rizoto s kuřetem a liškami