Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Muffinky vynikající čokoládové
Ovocný koláč z podmáslí
Krakonošův dlabanec
Majolkové houstičky
Drožďová pomazánka s ovesnými vločkami
Listové řezy s vanilkovo-nugátovým…
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Tvarohová bábovka se švestkami - ,…
Vepřové výpečky s česnekovými výhonky…
Polévka z pečených paprik s…
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.