Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Cibulový koláč z pořadu "Jak na to"
Pařížský dort
Dušený květák babičky Schwarzové
Těstovinový salát Moravanka
Dědovy pikantní brambůrky
Bramborové knedlíky se švestkami
Slané cukroví
Americké palačinky s horkými jablky
Omáčka "šufrung" na špagety
Polévka z pečeného květáku
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Dršťková z bedel
Tvarohové řezy s mákem
Kyseláče s rozmarýnem a jalovcem
Podmáslový koláč s jablky a…
Hovězí s houbovou omáčkou a knedlíky
Houbové ragú s nudlemi
Ginger shot