Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Vepřové závitky na smetaně
Dršťková polévka z václavek
Česneková krkovička naložená v mléce
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Koláč švestkový s drobenkou
Ananasový koláč naruby
Hasenöhrl (zaječí uši)
Jahodový džem podle Dity P.
Kotlety v omáčce s hlívou
Mac and cheese
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies