Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Fenyklový salát
Posvícenské koláče z r. 1900
Zapékaná kuřecí prsa s ananasem a…
Špekové knedlíky v alobalu
Slané palačinky s rajčatovou náplní
Kuřecí nudličky v sladkokyselé…
Brambory s tvarohem našich babiček
Jablečné vdolečky - kynuté, pečené
Jednoduchá vločková polévka s…
Houbový kuba
Vláčná máslová vánočka
Rumové kuličky s kokosem
Vosí hnízda
Tradiční bramborový salát
Rafaelo kuličky
Nejlepší vaječný likér
Ořechy s krémem
Čerstvé kimchi