Zapečená vepřová panenka v listovém…
Kořeněná panenka - grilovaná
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Parmská šunka se nehodí na tepelnou úpravu, proto bych raději zvolil dušenou šunku :P
Za 1.
Kdyby jste tam psal g. a kg.Tak by to bylo fajn
Plněná krkovička
Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem
Bublanina do hrníčku
Cibulačka se sýrem II.
Jogurtový Margot koláč s pudinkem
Karbanátky z pohanky, červené čočky a…
Zapečené brambory s žampiony a kuřecím
Chili (chilli) con carne
Zelný salát se zeleninou
Trhané vepřové
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Rohlíčky s povidly
Dušené červené zelí
Karlovarský knedlík I.
Hruškový crumble s perníkem
Zelňačka s klobásou